Friday, 31 May 2013

100pcs Botol Air Boleh Lipat kod 15 ordered by Cik Shakina from Ampang ^_^

Salam frens sume... 

Lame business blog saye ni tak berupdate.. busy dgn benda yg tak nampak.. it was like bangun pagi then tau tau je dah malam.. hohoho tak sempat nak update blog.. 

Alhamdulillah perjalanan bisnes Ananaifa Enterprise berjalan lancar walaupun tak meriah sgt mcm onliner2 business (betol ke istilah tu? tehehe) yg lain kan.. sebagai permulaan, pada kami di Ananaifa Enterprise ni, rase bersyukur dgn peluang dan rezeki yg Allah bagi melalui order kawan kawan sume ^__^

Ok kali ni kami nak share gegambo Botol Air Boleh Lipat yg diorder by Cik Shakina from Ampang, Selangor. Dia jumpa ads ni dari blog ni la http://www.waffle-comel-ananaifa.blogspot.com mekasih gugell...
Actually dia order the non-cartoon type, but unfortunately it was out of stocks even though at first mase saye called owner gudang aka the wholesaler tu, utk konfemkan whether stok non-cartoon biru yg customer nak ni ade ke tak, dia kata 'ada stok ada stok' huhu.. Bila dah p gudang dia, dia boleh kata 'banyak org cari non-cartoon woo.. cepat abis.. so sikalang tinggai cartoon cartoon saja'! Amboi... geram betol mendengonye mase tu.. So secepat kilat terpakselah saye call Cik Shakina ni dan bagitau dia masalah yg berlaku tu... 

Sebab yg saye gelabah sgt dan secepat kilat bagitau dia tu adelah sbb dia dah bank-in kan duit dah.. tak sedap lah kan bila customer dah put on trust, dan kite pun put on trust pade wholesaler tu, last last ape yg dirancang tak menjadi... saye tanye dia if she wants to refund her money back as she said she wanted to make them as her wedding doorgift, so saye rase cartoon type might not be suitable for the ceremony's goodie bag. tapi, alhamdulillah when she said she still wants to continue order and changed to this kod 15.
Thanks for the cooperation given and we at Ananaifa Enterprise hope that you are happy with our service. Maaf atas kekhilafan sana sini ^_^ ^__^ ^___^

Jom layan gegambo!!
dah ready to be sealed and wrapped.. eh gambo ni bukan patut kat bawah ke?? tehehe
tgh packing packing
100pcs kod15 yg digundal gundalkan menjadi 10pcs setiap satu
call / sms je utk order yg mana berkenan di ati ^_^ kami akan ensure physical stocks being checked dulu before customer confirmed payment 
dah siap wrap dan challo!! nak p anta kat pejabat kurier ^_^
kami anta guna nationwide tau.. so jgn reragu... jom order cepat cepat ^_^

Wednesday, 15 May 2013

Airplane Dinner Set Kanak Kanak yg Cun!! Jom grab cepat ^_^

Set dinner utk kanak2 terdiri daripada :
- Bekas Makanan
- Tumbler
- Sudu dan Garfu 
yg sangat catchy dengan warna oren-peach.
Sesuai amat dijadikan hadiah untuk anak kawan kepade kawan2 yg baru pandai makan mahupun yg baru lahir!
Juga amat sesuai untuk kawan2 belikan untuk menarik minat anak2 kawan2 sendiri utk bagi diorang excited dan suke makan ^_^
Harga RM45 sahaja, termasuk kos pos nationwide, terus ke doorstep kawan2 ^__^.
Kalau nak jadikan hadiah untuk anak2 kawan2 yg jauh di mata pun boleh, kami akan hantarkan terus ke doorstep rumah kawan kepade kawan2 tu siap dengan selitan kad, dengan harga yg sama ^_^.
Kalau berminat, sms 0133209715 laju2 k, while stocks last. 
Stok adelah terhad! ^_^


Wednesday, 1 May 2013

Botol Air Boleh Lipat!! Sesuai dijadikan Door Gift!!

Salam frens sume...

Kali ni saye nak update satu item yg menarik untuk dijadikan sebagai salah satu atau mungkin satu satunye item dalam goodie bag di majlis hari jadi anak anak anda!! ^__^

BOTOL AIR BOLEH LIPAT!!

New in market.. Amat sangat sesuai untuk dijadikan doorgift pada party hari jadi anak anak anda, mahupun untuk dibelikan saja saja buat anak anak anda happy!


Botol ni sangat FLEKSIBLE.. letsay kalau pegi klua jalan, isi air, then dah nak balik tu, dah abis minum air tu, boleh terus flattenkan botol tu.. so dah sangat JIMAT RUANG! kan.... ^__^

Budak budak yg dapat benda alah ni dalam goodie bag diorang mesti happy.. balik rumah cuci cuci terus guna bawak pi skolah! ^___^

Rega dia are as below : 

Beli 1 to 99 pcs = RM4/pc

Kalau nak jadikan doorgift, mesti nak beli banyak banyak sikit kan... so beli 100 pcs and more = RM3/pc

Jom cuci mata!! Kalo berminat, pm saya k ^___^

ECO-ALERT FLATTEN BOTTLE just for uolls ^__^ ^___^ ^___^
AMAT SANGAT sesuaiiii untuk dijadikan doorgift kat Party Hari Jadi anak anak kawan kawan!! Mesti dorang happy dan senyum lebar macam ni ^____^
Smile warna latar Oren, Kod 15
Non-Cartoon warna latar Biru Pekat, Kod 16
Angry Bird warna latar Biru Cair, Kod 14
Siap dengan ring untuk memudahkan botol air boleh leper ini digantung kat back pack kawankawan yg suke backpacking atau jalan jauh yg perlukan ruang yg banyak lepas abis air tu..
From TOP Left : 
1. Boleh Guna Semula
2. Boleh Lipat
3. Boleh Sangkut
4. Boleh Kenalpasti
5. Boleh SEJUKBEKU!
6. Boleh Cuci dan Keringkan dengan Mudah!
Smile warna latar Oren, Kod 15
Winni the Pooh warna latar Oren, Kod 12
Angry Bird warna latar Hitam, Kod 11
Angry Bird warna latar Biru Cair, Kod 14
Angry Bird warna latar Kuning, Kod 13
Safe to be used sebab ia BPA Free ^_^
Winnie the Pooh warna latar Oren, Kod 12
Angry Bird warna latar Kuning, Kod 13
Boleh mengisi sehingga hampir setengah Liter air!! ^_^