Friday, 22 May 2015

Testimonial Aiskrim Goreng edaran Ananaifa Foods by Cikton MGS ;)

Salam dear frens semua :) 

Aiskrim Goreng edaran Ananaifa Foods dijamin sodaaap!!

Kami ambil dari trusted supplier yg telah mendapat testimonial dari pelbagai lapisan masyarakat :)





Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 20 May 2015

Tortilla saiz 6inci untuk customer B2B yg nak buat tester

Salam dear frens semua :) 

Ada pelanggan yg nak beli utk borong, deme test dulu barang sepeket dua.

Macam dalam rajah seperti di bawah ;)



Kalau nak FREE TESTER, kami bagi 4 pcs Roti Tortilla diameter 6inci. Tapi postage RM6.50 ditanggung pelanggan :)

Kalau nak beli full packet yg ada 12 keping nak buat test inti, gulung dan makan, pon boleh. Macam customer dari Nilai dan JB seperti di atas :)

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tuesday, 19 May 2015

Last batch of DimSum9 packtes @ RM90 safely delivered tadi :)

Salam dear frens semua :)


#delivery kat HTAR tadi utk agen kami di sana. Last batch of DimSum 9peket @ RM90 bsempena dgn Promo Super Baik Hati 



smile emoticon
#terimakasih pd yg telah membuat pembelian.



Ada rezeki lg nnt kami kongsikan lg dgn anda & anda, penegar2 & peniaga2 DimSum 








Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Monday, 18 May 2015

Aiskrim Goreng sudah re-stock!! :)

Salam dear frens semua :) 

Coklat, Vanilla, Keladi, Jagung & Strawberi.
Dapatkannya hanya di Ananaifa Foods, Klang - Your Frozen Foods Delivery Services Provider ;)




Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Sunday, 17 May 2015

Khidmat masyarakat - Homestay di Taman Kaya, Taiping

Khidmat Masyarakat :)


Homestay di Taman Kaya, Taiping, dibuka utk disewa. 

RM180 / malam. Banyak malam harga boleh bincang.

Untuk tempahan sila hubungi 012-6273203.


Saturday, 16 May 2015

Khidmat Masyarakat - Adam sakit tulang belakang, tak boleh duduk tegak

Salam dear frens semua :) 

"Assalamualaikum
Trime kasih sudi berkongsi rezeki dengan anak syurga saya Adam.

Ni no acct ayah Adam
Maybank
151025798122
Mohd nizam bin hanafi


Kayu Ara Pasong, Pontian, Johor"




Friday, 15 May 2015

Nak berniaga Kebab / Wraps / Burritos di pasar malam Jalan TAR KL?

Salam dear frens semua :)

Ada yang berminat nak meniaga Wraps / Burritos di tapak pasar malam Jalan TAR ni? 

 gegambar ihsan Google


Peluang untung memang berbaloi2 sbb kawasan Jalan TAR dan sekitarnya tu mmg high demand dgn makanan2 berbuka puasa yg mudah dah cepat mcm Wraps / Kebab / Burritos ni.




Kalau ada yg berminat nak berniaga Wraps / Kebab / Burritos, dan nak dapatkan bekalan Roti Tortilla secara KONSISTEN sepanjang bulan puasa mahupun selepas puasa (terus berniaga Wraps / Kebab / Burritos), buleh contact kami di 013 320 97 15. 

Your trusted distributor of Tortilla Bread in town :)



Thursday, 14 May 2015

Kudap2 petang dengan Tortilla Chips

Salam dear frens semua :)



Kudap-kudap Ananaifa ptg td.
Simple-simple sahaja.
Tortilla Chips + toppings Daging Burger salut Telur + dipped dgn Krim Jagung.

Alhamdulillah rezeki Tortilla Chips. 




Esok kite pi #deliver Roti Tortilla kat Sec 13 & Bkt Raja plak. 

Sesapa nak selit #order direct roger kat 013 320 9715 ye

Wednesday, 13 May 2015

Apa kata Penggemar2 DimSum edaran Ananaifa Foods?

Salam dear frens sume :)

Ni Ananaifa nak share testimonial daripada penggemar2 DimSum kami :)

Pelanggan dari Putrajaya

Pelanggan dari Serdang

Pelanggan dari Klang

Pelanggan dari Pantai Dalam

Jauh2 pelanggan ni antara 1 sama lain ??

Ye, kami Deliver ke seluruh Lembah Klang, jika kena pada ordernya ;)
Kalau dalam Klang / Port Klang / Sijangkang, kami buat Delivery Services setiap hari Selasa, Rabu dan Khamis. Kiranya ke-3 3 hari tu adalah hari untuk kami buat ronda ronda delivery gitu. 

Untuk hari hari lain, Delivery Services adalah by request, juga jika kena pada ordernya dan jadual kami. Kalau banyak ordernye dan boleh mengisi ruang kosong dalam jadual kami, insyaAllah sure kami tak tolak :)

Kami akan get uolls updated dengan Delivery Schedule kami k. Atau terus SMS ke 013 320 9715 untuk mengorder k :)

Monday, 11 May 2015

jual tortilla utk hari kantin????

#repost 

Salam frens sume :)

Masih lagi dalam mood Syawal, tapi kali ni Ananaifa Foods nak promo pakej untuk cikgu cikgi yang pening pk ape nak jual mase Hari Kantin kat skola cikgu cikgi 

Eh, tak pening? Oh takpe, ni sekadar nak bagi idea pada cikgu cikgi je. Takkan tiap kali Hari Kantin nak jual nasi lemak je kan.. atau pon sandwich je kan.. hehe.. Err, tu berdasarkan pengalaman Ananaifa Foods mase skola dulu.. jual mende mende tu la salunye.. senang kan..

Tapi skarang ni ade lagi yg lebih senang dari menjual sandwich mahupon nasi lemak.. terengg....

Roti Tortilla a.k.a Wraps --> Roti Tortilla yg sebijik sebotol macam yg jual di restoran  makanan segera tu!

Cikgu cikgi buleh train anak2 murid cikgu cikgi jual Wraps ni masa jualan Hari Kantin ni dlm masa sejam je :) amatlah mudah menggulungnye.. isi nye buleh dipelbagaikan mengikut kegemaran semasa.. guna daging kisar boleh.. ayam salut tepung boleh.. daging burger yg dihiris2 panjang boleh.. nugget pon boleh! pastu letak sayur2an macam kobis, tomato, salad, keju dan sos2 yg berkaitan.. 

Moh layan testimoni dari cikgi cikgi yg pernah menjayakan misi menjual Wraps yg diperbuat daripada Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods di Hari Kantin sekolah mereka :)

cikgu Sarah di Bagan Serai 

cikgu Liza dari Ampang

So cikgu cikgi out there yg berminat, bleh la mula mengorder dr Ananaifa Foods. pm di FbBiz kami atau sms ke 013 320 9715, nnt kami reply call k

===================================================================

berminat menjadi Agen atau Wakil Jualan produk2 edaran Ananaifa Foods yg best2 ni? KLIK SINI k.. tawaran best menanti frens sume :)


Saturday, 9 May 2015

Berape RM Set Western ni banding dengan yg beli siap di kedai makan?

Salam dear frens semua :) 

1 pc Dory Fish Fillet, 1 pc Chicken Chop dengan 3 cup sos masing2 mushroom, black pepper dan tartar
Kalo beli siap goreng kat kedai agak2 berapa hengget ni? 


Kat Ananaifa yg frozen punye cuma RM15 sahaja.

Masak sendiri dengan air tangan frens untuk anak2 frens :)

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)



Thursday, 7 May 2015

Kaedah promosi Ananaifa Foods di kedai & bakery

Salam dear frens semua :) 

Kami berikan ini dan ini kepada kedai2 yg menerima consignment produk edaran Ananaifa Foods.

 1 untuk tampal berhampiran freezer (kaedah penyediaan / memasak) dan 1 lagi untuk dilekat berhampiran kaunter pembayaran (promosi produk).

Dapat method letak promosi di kaunter pembayaran tu dari saudagar Chicken Chop D' Apple :)


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tuesday, 5 May 2015

Karipap Gergasi pelbagai jenis inti di Ananaifa Foods

Salam dear frens semua :) 

Promosi Karipap Gergasi pelbagai jenis inti kembali. Makan sekali kengang 2 kali ;)

 Ada 3 jenis inti kesemuanya : Inti Telur + Sayur, inti Ayam & inti Daging
Yang Ananaifa makan as kudap2 minum petang ni yang inti Telur + Sayur dicicah dengan homemade sauce yg marvelles ;)
Dihidang atas dulang yg sy dapat mase ziarah makcik sedara masa baru kahwin 7 tahun lepas.. berpanjangan pahala makcik tu sampai dah beranak 3 pon dulang ni masih digunakan :)
Pekena plak dengan air Kopi Hitam Pekat Gaya Mutu Keunggulan. Perghh!!! Memang makan tak pandang kiri kanan lah! Ehehe ;p

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Sunday, 3 May 2015

Roti Tortilla kami telah terjual hampir 20,000 keping semenjak Jan 2014 :)

Salam dear frens semua :) 

Roti Tortilla kami telah terjual hampir  20,000 keping sejak kami mula mengedarkannya semenjak awal tahun 2014 

Dari Kedah ke Perak ke Selangor & KL.

Dari Terengganu ke Melaka ke Johor.

Dari jualan di stall burger tepi jalan ke restoran makanan Barat ke jualan Hari Kantin dan Hari Usahawan sekolah dan universiti.

Sambutan sgt2 menggalakkan!!! Alhamdulillah :)


Gambar ihsan google ;)

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Friday, 1 May 2015

100 peket DimSum untuk jualan di Karnival Jubli Perak

Salam dear frens semua :) 

Tempahan 100 peket DimSum bulan lepas. Alhamdulillah.
Untuk event jualan sempena karnival Sambutan Jubli Perak sebuah sekolah agama swasta di Klang, Selangor.

 Preparation in progress
Tgh susun pastikan kuantiti dan desired flavor mencukupi
 Karnival Jubli Perak tersebut
 Meredah pagi menghantar DimSum yg dipesan
 2 kotak besar DimSum dan 1 kotak sederhana sos DimSum, muat2 kat seat belakang MyVi
Bertingkek2,, Anak2 tgk terus kate banyaknye makkk.. ehehhe.. rezeki utk kamu3 jugak nak :)


 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)