Monday, 11 May 2015

jual tortilla utk hari kantin????

#repost 

Salam frens sume :)

Masih lagi dalam mood Syawal, tapi kali ni Ananaifa Foods nak promo pakej untuk cikgu cikgi yang pening pk ape nak jual mase Hari Kantin kat skola cikgu cikgi 

Eh, tak pening? Oh takpe, ni sekadar nak bagi idea pada cikgu cikgi je. Takkan tiap kali Hari Kantin nak jual nasi lemak je kan.. atau pon sandwich je kan.. hehe.. Err, tu berdasarkan pengalaman Ananaifa Foods mase skola dulu.. jual mende mende tu la salunye.. senang kan..

Tapi skarang ni ade lagi yg lebih senang dari menjual sandwich mahupon nasi lemak.. terengg....

Roti Tortilla a.k.a Wraps --> Roti Tortilla yg sebijik sebotol macam yg jual di restoran  makanan segera tu!

Cikgu cikgi buleh train anak2 murid cikgu cikgi jual Wraps ni masa jualan Hari Kantin ni dlm masa sejam je :) amatlah mudah menggulungnye.. isi nye buleh dipelbagaikan mengikut kegemaran semasa.. guna daging kisar boleh.. ayam salut tepung boleh.. daging burger yg dihiris2 panjang boleh.. nugget pon boleh! pastu letak sayur2an macam kobis, tomato, salad, keju dan sos2 yg berkaitan.. 

Moh layan testimoni dari cikgi cikgi yg pernah menjayakan misi menjual Wraps yg diperbuat daripada Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods di Hari Kantin sekolah mereka :)

cikgu Sarah di Bagan Serai 

cikgu Liza dari Ampang

So cikgu cikgi out there yg berminat, bleh la mula mengorder dr Ananaifa Foods. pm di FbBiz kami atau sms ke 013 320 9715, nnt kami reply call k

===================================================================

berminat menjadi Agen atau Wakil Jualan produk2 edaran Ananaifa Foods yg best2 ni? KLIK SINI k.. tawaran best menanti frens sume :)


No comments: