Saturday, 13 May 2017

Jatuh Cinta Dengan Tortilla?? ;)

Salam dear frens semua :) 

Cinta Itu Indah Setiap Masa :)


Kami pemborong & peruncit Roti Tortilla, Didatangkan dalam 3 saiz diameter - 6", 8" dan 10".

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 11 May 2017

Nak tunggu jugak sampai dah restock DimSum Ayam!! ;)

Salam dear frens semua :) 


DimSum perisa Ayam.


Ada customer yg sukaaaa sangat DimSum perisa Ayam ni. Suka tahap gaban.

Kita kasi offer to replace dengan perisa lain pun tetap dia taknak.
Nak tunggu jugak kita restock DimSum perisa Ayam ni.


Sapaaa la agaknya customer tu ek? 😅

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Lagi Wraps untuk jualan semasa Hari Sukan!

Salam dear frens semua :) 

42 PEKET ROTI TORTILLA SAIZ 8" SELAMAT BERTUKAR KERETA.


Zassss untuk trip pagi ni. 
Lokasi pickup parking lot Giant Bukit Tinggi Klang 😄

Pelanggan kami ni akan berjualan di Hari Sukan di salah sebuah sekolah kat Klang ni. Kan dah kata dah, Roti Tortilla ni antara juadah yg mudah-jual dan mudah-laku untuk dijual di acara2 seperti Hari Kantin, Hari Sukan dan yg sewaktu dengannya.

Seghonok la bebudak tu lepas penat berlari-larian, berbaton-batonan, berlompat-lompatan, dapat pulak makan Chicken Wraps yg super sedap!! 😋😋

Yeaaayyyyyy !!! And it's Thursyeaaaayyyyyhhh today !! 😆


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 10 May 2017

Chemistry Bihun Goreng & Kuih Kasturi di rumah ini :D

Salam dear frens semua :) 


Taktau kenapa chemistry Kuih Kasturi dengan Bihun Goreng kuattt sangat kat rumah ni.

Asal goreng Bihun je, mesti tergoreng Kuih Kasturi sekali. Takde plak terambik kuih lain 😆

Cuti2 ni buat apa kome? 
Hakak ada cod kat Teluk Pulai petang karang. 
Nak join kasi roger satu kali okeyh? 😉


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tuesday, 9 May 2017

Sejenis Wraps yg Menjentik Emosi & Emotikon Korang :p

Salam dear frens semua :) 


In and out - gambaran dalaman dan luaran sejenis Wraps 😋😋

Menjentik emosi dan emotikon korang tak tengok gambar ni? 😆😆

Kalau ya, jom order Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods. Pastu buat Wraps macam ni.

Kalau buat makan berbuka puasa niiii, adoiii, tak tau nak cakaplah kenikmatannya.

Bak kata orang mudaaa zaman sekarang - Merecikkk bank hang!! 😂😂

* pic adelah art of food customer kami dari Gua Musang yg berjualan di gerai 😊


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)