Thursday, 25 August 2016

Nak pickup order Ananaifa Foods kat mana? Petrol Pump Station lah senang ! ;)

Salam dear frens semua :)


Nak cerita sikit tentang Delivery Activities Ananaifa Foods.

Delivery point selalunya d Petrol Pump Station

Kenapa Petrol Pump Station?

Senang nak bagitau customer. 
Senang nak cari walaupun kadang kami yg 1st time sampai petrol pump tu.


Salunya kalau x Petronas, jumpa kat Petron ;)



😁

Gambar : deliver Roti Tortilla kat Petronas Sec 7 & Petronas Equine Park 2


 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Pau Kukus Saiz Mini gebu gebas disukai ramai - Kelapa, Kaya dan Kacang Merah

Salam dear frens semua :)


Pau Kukus Saiz Mini. 
Pau Kukus Saiz Mini.
Pau Kukus Saiz Mini.


Dah kasitau awal2 saiz mini. Jgn buat2 tokojut plak kenapo kocik plak saiz pau eh :p 


Hijau : Pau kukus saiz mini inti kelapa


Putih dgn 1 tompok merah : Pau kukus saiz mini inti kaya
Putih suci : Pau kukus saiz mini inti kacang merah

RM3.90/pack of 4pcs
1 jenis inti/pek.

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 24 August 2016

Testimoni Tortilla - Roti Mmg Sedap :)

Salam dear frens semua :)



Let the pictures talk lah ok? 


Psst!! Zaman berpersonal-blogging dulu, asal mai hari Rabu je, mesti nak buat entry #wordlesswednesday 


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Friday, 19 August 2016

DimSum edaran Ananaifa Foods ke Klinik Kesihatan Pandamaran

Salam dear frens semua :) 


Salam Jumaat !

Semalam kami ke sini.
Selalunya ke sini utk bawa anak2 jumpa doctor. 

Bawak RM1.



Tapi kali ni datang bawak DimSum 
😊

Tak bawak RM, tapi dapat RM he3 
💰

Bawak tester je (utk DimSum kami xda free tester ya, tak macam Roti Tortilla 😅). InsyaAllah kalau ada rezeki, adalah agen di sini nanti 
💃💃
💃

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 18 August 2016

30 peket Roti Tortilla saiz 8" untuk our B2B Customer :)

Salam dear frens semua :)



Gambar menunjukkan 30 peket Roti Tortilla saiz 8" utk cik pelanggan dari Bukit Tinggi Klang. 

Our B2B customer 




Delivered semalam kat Restoran McDonalds Port Klang sejurus selepas ambik anak2 dr skolah. 


Restoran McDonalds Port Klang ni memang menjadi pilihan kami sebagai pickup point. InsyaAllah mudah nak cari dengan landmark 'Harbour Place' opposite bangunan restoran McDonalds ni.


 Igt lepastu nk terus beli burger McD utk bebudak ni tapi deme taknak makan McD plak. Ehh ! 
😂😂
Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)