Saturday, 25 March 2017

Sedap siottt ;)

Salam dear frens semua :) 



Bak kata budak budak mudaaa zaman laaa --->  sedap siottt ;)

** Kami jual Roti Tortilla


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Friday, 24 March 2017

You make your own day !! Seize the day korangg :)


Salam dear frens semua :)





You make your own day.
You make the day.
Hope you'll make my day too!!

It is Friyeayyy everyone !! 😊😊😊



 ** Kami jual Pau Kukus saiz mini. Gambar adalah Pau Kukus saiz mini inti Lotus atau Biji Bunga Teratai. Pau Kukus yg gebu, lembut dan sedap :)

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 23 March 2017

Ada lagi ke yg nak prektis berniaga Wraps dan Kebab sebelum mula puasa tahun ni?

Salam dear frens semua :) 




Persediaan untuk peniaga yg nak prektis2 berjualan Wraps dan Kebab.
Sebelum bermulanya puasa.

Roti Tortilla saiz 8" dan 6" ready to be posted ke Selatan dan pantai Timur tanahair :)

Ada lagi ke yg nak prektis2 try2 jual makanan berasaskan Roti Tortilla? 
Tak salah cuba try test sebelum puasa. Dapatkan tempo berniaga dulu. 
Kenalpasti food cost dll. 

Bulan puasa nanti, kasi gegar satu Bazaar Ramadhan dengan Wraps dan Kebab korang!! ") 


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 22 March 2017

Roti Tortilla saiz 10".. boleh sumbat isi banyak banyak banyakkk ;)

Salam dear frens semua :)


Pertengahan minggu cuti sekolah sudah..

Isnin ni kami beroperasi semula ya. 
Boleh mula mengorder Roti Tortilla dengan saiz idaman masing2.

Yg nak order kuantiti borong, roger & out 2 ke 3 hari sblum postage/ self-collect ok ?


* Pic menunjukkan Roti Tortilla saiz 10" yg sesuai dibuat Burritos. Nk buat Wraps pun boleh tp agak besar gila la 😂 
Kena isi inti banyakkk banyakkkk 😂😂 
Tapi rega jualan pun boleh la letak banyakkk banyakkk jugak 😂😂😂
013 320 9715

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tuesday, 21 March 2017

Tacos di Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa

Salam dear frens semua :) 


Selamat Pagi Selasa Semuaaaa.... 

JOM LAYAN GAMBAR TACOS NI 😉



Tacos - #artoffood salah seorang pelanggan kami (pelajar2 UiTM S.Alam) yg berjualan di Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa, bertempat di Wilayah Persekutuan Putrajaya. 

Menggunakan Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods bersaiz 6" 😊


 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)