Sunday, 30 April 2017

Nak mengebab di Bazaar Ramadhan?? ;)

Salam dear frens semua :) 




Nak #mengebab di Bazaar Ramadhan nanti?
Dah boleh start order dan borong Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods k.

Macam cik beliau dalam ini gambar 😉😉




Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Saturday, 29 April 2017

selingan : Iklan Pecah TV di Astro yang entah apa apa :(


"PECAH LAGIII!! PECAH LAGIIII!!!"



Kata anak bongsu hakak bila tengok iklan tv kena pecah tu. 


Bad-influenced betul lah iklan tu!

Serammm mak! 

Friday, 28 April 2017

Selingan : Things to ponder - zaman sekarang ada lagi ke istilah susah nak dapat income?

Salam dear frens semua :) 

Rasanya zaman sekarang ni, dah tak de istilah susah nak dapat income.

Untuk budak2 lelaki, adik2 yg dok ngabihkan bogheh mak abah, the least you boleh buat, kalau you ada motor & smartfon, dah boleh jadi runner dah. 
Dah boleh promote service. Ada rezeki insyaAllah dapat job.

Apa lagi alasan nak bagi wei?

Happy Thursyeayhhhh!!! 😉

Tuesday, 25 April 2017

DimSum perisa Cendawan yg Marvellous! ;)

Salam dear frens semua :) 

NOW YOU SEE, NOW YOU DON'T!  :p




Sebab dah masuk perut dengan jaya dan bergayanya 😋😋😋

Have a wonderful windy-evening-tea-time everyone !!

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Saturday, 1 April 2017

10 Tips For a Happy Month :) :)

Salam dear frens semua :) 





Starts your new month with new energy.
Assalamualaikum everyone!