Friday, 31 July 2015

Pakej Potluck : DimSum perisa Makanan Laut & Ketam

Salam dear frens semua :)


Hari ni rasanya byk skolah / ofis buat#JamuanHariRaya kan.



Skola lakiku pun xterkecuali. 
Bwk yg mudah2 lagi cepat2 je, xpayah nk kelentang kelentung kat dapo pg ni. 
Makanya, #dimsum la makan dia





smile emoticon

emoticon

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 22 July 2015

SERIK dengan Consignor yg tak berhati perut!

SERIK!!!

Serik nak hantar produk secara consignment di Kedai A*-***n tu lagi.
Adoii!!

*saya ada 2 pengalaman serik lagi menyerikkan dengan rangkaian kedai barangan sejukbeku Muslim tersebut, kedua2 nya adalah isu yg berbeza, yg saya nk cerita ni isu TAK NAK BAYAR HUTANG*

Perwatakan kemain Islami lagi. Tapi hutang liat nk bayar. Syok kot jual barang tanpa modal. Tetiba je dpt untung tanpa kluakan modal. 

Saya doakan Allah gerakkan hati anda untuk takot dengan dosa ye. Melengah2kan bayar hutang dlm keadaan anda langsung tak nak reply SMS saya. Tu melengah2kan bayar hutang dengan sengaja tu beb! Kalau anda dah terrrguna duit saya yang tak seberapa pada anda tapi byk pada saya tu, bagitau la.. reply SMS bgtau estimate bila nak bayar. Bukan mendiamkan diri cenggini. Ni mau kalau saya gi kedai anda pun, anda suh shopkeeper anda kata anda tiada di kedai kot. 

Tak jumpa lagi consignee yg boleh bagi credit term lebih 120hari. Paling lama pun selalunya 90 hari je. Terma consignment bukan bermaksud anda boleh peram duit consignee selama mana barang tak terjual. I mean, if anda ada hati, perut, dan lain2 organ dalaman, you should bother to pay out nilai barangan yg dah terjual kot. 

Oklah! Memang serik dan memang takkan saya halalkan kesengajaan anda taknak bayar hutang saya ni (as I said earlier on, kalau ada valid reasons, pls let me know). 

Selamat Hari Rayaaa dan semoga anda selamat sampai ke destinasi!! 

Wednesday, 8 July 2015

Kuih Koci Pulut Hitam 10pcs / pack

Salam dear frens semua :)





Kuih Koci Pulut Hitam kami, cuma RM5.60 / pack of 10pcs

Inti kelapa yg lemak2 manis

Perbandingan saiz kuih Koci dgn not RM1 adalah spt dlm 

gambar

Berminat nak #order kuih ini atau kuih-muih atau 

produk #sejukbeku kami yg lain utk stok bulan puasa?

Direct roger ke 013 320 9715

Penghantaran antara pukul 1.30pm - 4.30pm sepanjang 

Ramadhan 
grin emoticon

Monday, 6 July 2015

Kuih Karipap Pusing Sejukbeku 10 pcs / pack

Salam dear frens semua :)

Karipap Pusing saiz biasa. RM5.10 / pack of 10pcs. 

Ada inti Ayam, ada inti Daging.





Rangup krup krap krup krap walaupun setelah 4 jam lepas goreng!!! 
 
wink emoticon
Lebar kuih selebar not RM1.


Bminat memesan Karipap Pusing ini atau kuih-muih 

#sejukbeku kami mahupun produk2 yg lain, direct roger ke 

013 320 9715. 


#Delivery antara pukul 1.30pm - 4.30pm 

sepanjang Ramadhan 
smile emo

Friday, 3 July 2015

Kuih Pulut Panggang Sejukbeku 10pcs / pack

Salam dear frens semua :)



Kuih Pulut Panggang kami, cuma RM5.60 / pack of 10pcs




Inti kelapa yg sedap & pedas2 manja gtu



Saiz standard mcm kuih Pulut Panggang d pasar mlm



Bminat nak #order kuih ini atau kuih-muih atau 

produk#sejukbeku kami yg lain utk stok bulan puasa?



Direct roger ke 013 320 9715



Penghantaran antara pukul 1.30pm - 4.30pm 

sepanjang Ramadhan 
grin emoticon





Wednesday, 1 July 2015

Ananaifa top rank dalam carian Google berkenaan Roti Tortilla !!

Salam dear frens semua :)

Mencari2 pengedar Roti Tortilla yg dipercayai di sekitar Lembah Klang?

Uolls can count on us :) 

Kalo gugel2 stakat hari ni, mmg frens akan jumpe blog Ananaifa sebagai pengedar Roti Tortilla yg utama di Lembah Klang, samada untuk dibuat jualan berniaga mahupun untuk makan2 sendiri :)






Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)