Saturday, 30 January 2016

Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods di Karnival Makan Sampai Pengsan @ Stadium Shah Alam

Salam dear frens semua :)

Sedang berlangsung sekaranggg!!!


📣📣📣
Pesta 'Makan Sampai Pengsan' di Stadium Shah Alam. 


Dari pukul 9am hingga 12am!! 
Iye kome... smp tgh mlm tau! :)


Yg bestnya Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods pon ado kat Booth 24.
😊😊😊
Booth B24 owned by a husband & wife yg telah mendapatkan bekalan Roti Tortilla drpd kami :)




Uollss yg ada kelapangan dan nk try test betapa gebu dan sedapnya Roti Tortilla kami, moh p Booth B24 kat Pesta Makan Sampai Pengsan ni k.

Weekend ni aje tau :)






Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tortilla 8 inci 40 pek utk Pesta Makan Sampai Pengsan di Shah Alam

Salam dear frens semua :)


Rezeki Roti Tortilla 40pek jalan mlm td. 

Deal tak sampai sejam terus kira jadi.

Alhamdulillah dipermudahkan dengan customer macam ni.

Customer mudah dibawa berbincang, penjual hati pun senang :) :) :)



Pick up di Petron Bkt Raja utk customer's event di Stadium Shah Alam hari ini & esok.
Tortilla Wrap inti Rendang lagi... Malay Authenthic Cuisine gitu :) 





Hari ni berpagi2an dgn anak3 ke sini utk check darah. Sbb dah 3 hari demam.. 
Alhamdulillah plt reading ok, maka hilang satu kerisauan seorang mak.


Anak3 sakit pon rezeki jugak.. rezeki utk belajar bersabar 
😊


 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 21 January 2016

Teringin nak mengWasabi-Rice-Wraps sendiri di rumah??

Salam dear frens semua :)


KFC ada buat promosi Wasabi Rice Wraps skrg!!

Uollss nak buat sdri kat umah? Bukan stakat wasabi, apa2 sos idaman kalbu uollss blh guna.


Cuma perlu dptkan Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods je 
😊
 Sbb dgn menggunakan Roti Tortilla edaran kami, maka akan terhasil la Rice Wraps yg meletop2 di mulut & di mata :)

Roti Tortilla yg dijamin Cantik di Luar, Gebu di Dalam 




Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Monday, 18 January 2016

Gandingan Karipap Pusing Ayam & Donat Klasik - sarapan untuk seisi keluarga

Salam dear frens semua :)


Sensasi Donat & Karipap Pusing Ayam
🐔
Gandingan sweet & savoury 


Tengok kulitnya tu... Rangup kannnn :)

Gebu gebas bergula manis :)


Utk sarapan seisi keluarga

Mak abah makan yg savoury :D , anak2 makan yg sweet :)
😊


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Friday, 15 January 2016

Variasi Pilihan Inti Pau Mini Kukus edaran Ananaifa Foods

Salam dear frens semua :) 



Cecantik kan Pau Mini Kukus ni??
Hijau : inti Kelapa
Putih berkedut : inti BBQ
Putih tompok merah : Kaya
Putih suci : Kacang Merah

:)

Buat masa ni kami masih menjual pek percubaan (trial pack), mengandungi 4 pcs Pau Mini, 1 perisa / pek. 

Hanya RM3.90 / pek sahaja!!

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 14 January 2016

Now everything can be placed and sold in the jar :)

Salam dear frens semua :)


Moist cake in jar.. chocolate in jar.. pudding in jar.. Now ada salad in jar pula.. grab & go concept.. pagi2 bukak peti ais, kluakan 1, smp opis atau dlm kereta masa jem, blh ngap!




Ideas make money sgt!! :)


😊

Kalau kami juai 'DimSum in Jar' sesuai dak agak2?? 
Kah3


Berminat nak makan DimSum?? 
Beli yg frozen dan kukus sendiri di rumah bebila yg uollss mahu :)

Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 13 January 2016

Promo Januari 2016 - Kombo Kukus

Salam dear frens semua :)




Promo Jan 2016 ---> Kombo Kukus!!! 
😊
Bermula hari ini, 12.1.16 hingga 22.1.16

11hari aje uollss 
😊


Set Kombo Kukus ini mengandungi :

>> 2 pek Pau Kukus Mini - pilihan inti Kelapa, Kaya, Kacang Merah, BBQ

>>> 2 pek DimSum - pilihan perisa Black Pepper, Ayam, Cendawan, Makanan Laut & Ketam

Harga biasa : RM33.40 

Harga kombo : RM30 SAHAJA

Best kan? RM30 aje dah bleh dpt 4pek benda kukus2 yg sedap2!! 
😊😊
😊

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 6 January 2016

Pau Kukus Mini sebagai Quick Breakfast anda :)

Salam dear frens semua :) 

Sarapan kami :)



+  Nasi Goreng Campak Campak
+  Pau Kukus Mini inti Kelapa & inti Kaya
+  Kopi Putih Kegemaranku ;)


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Monday, 4 January 2016

50 pek Tortilla 8 inci utk Bro Penjual Kambing Perap

Salam dear frens semua :)





Roti Tortilla 8" lagiii.


Utk bro penjual Wraps inti Kambing Perap 
😁
Alhamdulillah a good 'nescafe kick start' for year 2016.

I must run this year 2016.

No more merangkak2 berjalan2 berjogging2 

Ehehh.


Anyway, ada yg berminat?? 
Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Friday, 1 January 2016

Cara-cara mencairkan Kuah Yong Tau Foo pekat Sedap by Ananaifa Foods

Salam dear frens semua :)



Lite2 dinner mlm td 

Bebola beli di pasaraya sahaja.


Ada DimSum juga di situ :) :) :)




Ni kami nak cerita pasal cara-cara mencairkan Kuah Yong Tau Foo . Kuah Yong Tau Foo Pekat Sedap by Ananaifa Foods yg sejukbeku ni blh dicairkan dgn 3 kaedah :


1. Panaskan dlm ketuhar gelombang mikro


2. Kukus sambil2 panaskan air utk celur bebola2 & tauhu2 tu 
😊

3. Panaskan dlm periuk (utk pesanan dgn kuantiti besar ie 

1kg 2kg dll)



Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)