Wednesday, 26 February 2014

Pakej Pot Luck untuk yg suka makan Wraps & Dim Sum :)

Salam sayang frens sume :)

Ananaifa Foods kembali lagi :) kali ni mempersembahkannnn...

Pakej Pot Luck / Makan-makan / Breakfast show sama-sama ramai-ramai

Pakej terdiri daripada :
30 potong Roti Tortilla saiz sederhana isi dada ayam rangup dengan sayur-sayuran dan sos-sosan :p
30 biji Dim Sum sedap lagi menyelerakan pelbagai perisa


- siap masak
-siap deliver
-tinggal tunggu nak kena ngap je :p

Spesel untuk warga Klang / Port Klang / Sijangkang aje tau :)
Call / SMS Ananaifa Foods ke 013 320 97 15 utk pertanyaan dan seterusnya mengorder :p

Thursday, 20 February 2014

jom buat brekkieee wrap sendiri kat umah :)

Salam sayang frens sume :) :) :)

Mempersembahkannnn....


Oh ok... pelik eh nape Ananaifa Foods promo pulak bende alah ni.. oh tidak.. jangan slh fhm eh.. Ananaifa Foods bukan nak promo bende alah ni.. malahan Ananaifa Foods merupakan salah seorang yg masih lagi memboikot bende alah ni.. hehehe...

Yg Ananaifa Foods nak promo kat sini adelah Roti Tortilla tuuuu... tuuu yg dlm gambo tuu... ahhaaa... tapi yg kami di Ananaifa Foods juai adelah yg plain.. yg juai kat mekdi tu yg wholewheat punye... tapi rase lebih kurang ajo... cuma khasiatnye mungkin lebih sikit la... :p

OK, back to the Roti Tortilla tu, meh sini baca penerangan Ananaifa Foods :)

Hmmmmmmm 
Kalo beli Roti Tortilla ngn kami, speket ade 12 keping, size yg mcm kat mekdi juai ni (8") = RM9.50
Means sekeping baghu RM0.79
Pastu sumbat isi ikut suka selera hangpa = priceless sbb hangpa bleh buat apa yg mekdi tak dpt bagi
Ay
aq tangan hangpa (if hangpa serve kat anak2 or husband hangpa) = priceless sbb 2 / 3 boleh kucari mana nak sama ayor tangan mak / bini 
Total : Priceless   
So apa tunggu lagi frens sume? Jom rembat speket 2 Roti Tortilla ngn kami diAnanaifa Foods  SMS je ke 013 320 97 15


All is back to point utama yg Ananaifa Foods salu ckp kalo bab bab Frozen Food ni adelah : AIR TANGAN EMAK / ISTERI :)

Memang beli siap kat mekdi tu cam lebih kurang je rega nya dgn buat sendiri... pung pang pung pang klua je RM4 dpt set siap ngan ayor kopi.. tapi AIR TANGAN EMAK / ISTERI tu priceless tau.... xdpt nilai RM4... :)