Thursday, 26 February 2015

Mencari pembekal Roti Tortilla di Lembah Klang??

Salam dear frens semua :)

Mencari2 pembekal Roti Tortilla untuk memulakan perniagaan Wraps / Burritos / Taco / Nachos anda?

We have what you looking for :)

Kami ada Roti Tortilla saiz diameter 6"
Kami ada Roti Tortilla saiz diameter 8"
Kami ada Roti Tortilla saiz diameter 10"
Perbandingan antara saiz Roti Tortilla diameter 6" dan 10 " - bagi frens yg tertanya2 ketara sgt tak beza saiz dia tu.

Berminat? Roger ke 013 320 9715 utk bertanya2 seterusnya mengoorder :)

Wednesday, 18 February 2015

Pizza Tortilla :)

Salam dear frens semua :)

OK gambar belakang sahaja yg ada ;)

Lawatan kerja dari ex schoolmate MRSM Muar dulu. TQ Faezah borong Tortilla dan DimSum aku :)


Dan buat Pizza menggunakan Roti Tortilla tersebut :)


Kalo anak2 ko suke, aku pon suke faezah :)

 Berminat?? 

Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Monday, 16 February 2015

Berminat memulakan perniagaan Wraps / Burritos / Nachos ? - part III

Salam dear frens semua :) 

Alhamdulillah Allah kurniakan rezeki yg tak disangka2 kan. Orders banyak sgt, Semoga kami dapat istiqamah membekalkan makanan yg sihat ini kepada para peniaga dan penggemarnya :)

 Query dari Johor
 Order dari Shah Alam, Selangor
Query dari Perak

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Saturday, 14 February 2015

Berminat memulakan perniagaan Wraps / Burritos / Nachos ? - part II

Salam dear frens semua :)

More queries coming. 2 from the 3 queries has been closed deal and product has been delivered accordingly. Terima kasih kerana membeli di kedai kecil Ananaifa :)

Query dari Pulau Pinang 
 Order dari Menara TM, Bangsar.
 Order dari USJ, Selangor.



 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 12 February 2015

Berminat memulakan perniagaan Wraps / Burritos / Nachos ? - part I

Salam dear frens semua :) 

Berminat memulakan perniagaan Wraps / Burritos / Nachos mcm frens yg bertanya2 dan mengorder seperti di bawah ni?

 Order dari Segamat, Johor
Order dari Kajang, Selangor
 Query dari Seremban, Negeri Sembilan


 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tuesday, 10 February 2015

Term & Condition untuk FREE Delivery by Ananaifa Foods

Salam dear frens semua :) 




FOC #Delivery by Ananaifa Foods adalah spt berikut :
* Pick up di Giant Port Klang
* Min total RM50 bg #delivery dalam Klang
* Min total RM150 bg #delivery hingga Shah Alam / Banting
* Min total RM300 bg #delivery hingga Petaling Jaya / Putrajaya
* Min 1 karton Roti Tortilla bg #delivery dalam Klang
* Min 3 karton Roti Tortilla bg #delivery hingga Shah Alam / Banting
* Min 5 karton Roti Tortilla bg #delivery hingga Petaling Jaya / Putrajaya

Selain drpd yg disebutkan di atas ni, sedikittt caj pghantaran akan dikenakan bersesuaian dgn masa, kilometer & tol yg perlu diperuntukkan 
wink emoticon
 

Semoga perkhidmatan kami ini dapat memudahkan anda yg membeli secara runcit mahupun borong utk bniaga. 

Terima kasih krn berbelanja di kedai kecil kami 
like emoticon



 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Monday, 9 February 2015

Bebola AngryBird menambah keceriaan Steamboat Party anda :)

Salam dear frens semua :)

Ada jugak pelanggan yg menempah set seperti di bawah ini sebagai tambahan kepada Yong Tau Foo frozen set yg dibeli.

Kacang tumbuk, biji bijan dan Bebola AngryBird!! :)



Set seperti di atas, dengan 40 biji bebola AngryBird, 200g kacang tumbuk dan 50g bijan, cuma RM15 sahaja! Gila murah kaann ;)  
Kanak2 pasti gembira makan bebola AngryBird ni :)

Kalo nk bebola AngryBird yg siap celur, terutamanya kepada yg menempah Pakej Siap Masak Yong Tau Foo Ananaifa, frens cuma perlu tambah RM2 je sbg upah penyediaan.

Berminat? Roger terus ke 013 320 9715 untuk bertanya2 seterusnye mengorder ye :)

Saturday, 7 February 2015

Mencari Kuah Yong Tau Foo dan Sos Tartar untuk melengkapkan Barbecue Party anda?

Salam dear frens semua :)

Nak berbakue di hujung minggu mcm ahkak yg order setengah kilo /tartar Sauce dan setengah kilo kuah Yong Tau Foo ni?? 


Dari bawah : setenah kilo Tartar Sauce, setengah kilo Kuah Yong Tau Foo dan :)
sebekas Kuah Cili utk frens menambah tahap kepedasan Kuah Yong Tau Foo ikut suka  


Dibuat dengan standard recipe Ananaifa


Memang meletop bila buat cicah cicah mahupun celup celup dengan item bakaran barbekue frens

Setengah kilo Tartar Sauce : RM7 only
Setengah kilo Kuah Yong Tau Foo : RM7 only

Berminat nak beli banyak banyak banyak banyak??
Ataupun nak beli setengah kilo mcm ahkak ni beli??

Buleh aje.
Direct roger ke 013 320 0715 k :)

Friday, 6 February 2015

Delivery on 6.2.15

Salam dear frens semua :)

Harini kami ada #delivery ke area seperti dlama iklan di bawah :

:) Lambat plak haplod iklan. pada sesapa yg nak nyelit order, lalaju order before 10am k :)


**Update**

To be delivered jap2 je lagi :

> 5 pek Yong Tau Foo Pek A
> 5 pek Yong Tau Foo Pek B
> 5 pek Dim Sum Pek Kenduri
> 6 pek Kuih Koci Pulut Hitam
> 1 pek Pau Sambal Bilis
> 500g Sos Tartar
> 500g Kuah Yong Tau Foo



Alhamdulillah :) Mekasih org2 Shah Alam :)