Sunday, 20 December 2015

Minum Petang untuk Mak2 Bekerja kini lebih MUDAH!!

Salam dear frens semua :) 


Minum petang bersama keluarga tersayang


Pau Kukus Mini inti manis (sweet) : inti Kelapa dan inti Kaya

Pau Kukus Mini inti pedas (savoury) : inti BBQ


Kenapa Mak2 bekerja dan Mak2 surirumah kena beli Makanan Sejukbeku ini?


+  Takyah nak kelentang kelentung kat dapur

+  Lagi2 utk Mak2 bekerja, yang on weekends nak settlekan kerja2 rumah lain plak lagi kan, macam mendobi, menyidai, etc etc etc

+  Jadi on weekends, utk minum2 petang bersama keluarga, Mak2 memang perlukan stok Makanan Sejukbeku mcm ini :)

+  !!Keluarkan dari freezer, bukak bungkusan, tak payah thaw2 bagai, terus kukus



Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)


**Disclaimer : Cekodok tu kami tak jual ye :D


Monday, 14 December 2015

Kuah Yong Tau Foo 4kg pula hari ni :)

Salam dear frens semua :)

Hari ini lagi 4 kg Kuah Yong Tau Foo PekatSedap by

Ananaifa Foods akan dideliver ke Kota Kemuning. 

Beserta 1 peket Biji Bijan & 1 peket Kacang Tumbuk.





Tkasih yg mengorder. Nanti2 order la lagi :)


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Apabila Black Pepper DimSum dan BBQ Steamed Pau Mini bersatu padu...

Salam dear frens semua :)


Apabila Black Pepper DimSum dan BBQ Steamed Pau Mini bersatu padu... 






Tak perlu edit apa apa 
πŸ˜‰

Eh eh. Tgh telan air liur ke tu uollss?

Nak2 plak cuti2 public holiday ni kan.. lepak2 dgn family makan2 sedap2..

Nah Ananaifa payung 1 lagi gambar siap dgn chicken finger ;)




 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 10 December 2015

Kuah YTF 8kg order daripada Puan Izan dari Sec 27, Shah Alam

Salam dear frens semua :)


Order daripada Puan Izan dari Sec 27, Shah Alam. 
Untuk majlis makan2 beliau dan keluarga pada Hari Sabtu ini :)

+ Kuah Yong Tau Foo 8kg + extra 400g.


+ Kuah Cili 2.4kg + extra 100g utk uollss tambah tahap 

kepedasan ikut suka 
😁


+ 400g Biji Bijan & 500g Kacang Tumbuk untuk direnjis2 

dipilis atas Kuah Yong Tau Foo yg dicurah meriah atas 

bebola2 pilihan uollss 

😊


Nak tau sedap x sedap Kuah Yong Tau Foo by Ananaifa

 Foods ni, uollss blh refer album Promosi & Testimoni di

 FbBiz kami ye :)
😊kat FbBiz kami 


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tuesday, 8 December 2015

Testimoni : kata mereka DimSum kami sedap & cantik :D

Salam dear frens semua :)

Mereka ini sukakan Dim Sum kami dan kata mereka ianya SEDAP!!





Uolls bila nak acu teraa?

Hehe


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tuesday, 1 December 2015

New Item di Ananaifa Foods - Pau Kukus Mini

Salam dear frens semua :)



Memperkenalkan new item in the house!!!! 
😊
Pau Kukus Mini!!!





Hanya perlu KUKUS kurang dari 10 minit. 

Bukan KUKUS GRILL PANGGANG ye uollss   ^_^ 
πŸ˜‰


Pilihan inti manis : Kaya, Kacang Merah, Kelapa

Pilihan inti pedas : BBQ

Dapatkan pek percubaan kami, hanya RM3.90/pack of 4pcs. 





Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)