Saturday, 25 March 2017

Sedap siottt ;)

Salam dear frens semua :) 



Bak kata budak budak mudaaa zaman laaa --->  sedap siottt ;)

** Kami jual Roti Tortilla


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Friday, 24 March 2017

You make your own day !! Seize the day korangg :)


Salam dear frens semua :)





You make your own day.
You make the day.
Hope you'll make my day too!!

It is Friyeayyy everyone !! 😊😊😊



 ** Kami jual Pau Kukus saiz mini. Gambar adalah Pau Kukus saiz mini inti Lotus atau Biji Bunga Teratai. Pau Kukus yg gebu, lembut dan sedap :)

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 23 March 2017

Ada lagi ke yg nak prektis berniaga Wraps dan Kebab sebelum mula puasa tahun ni?

Salam dear frens semua :) 




Persediaan untuk peniaga yg nak prektis2 berjualan Wraps dan Kebab.
Sebelum bermulanya puasa.

Roti Tortilla saiz 8" dan 6" ready to be posted ke Selatan dan pantai Timur tanahair :)

Ada lagi ke yg nak prektis2 try2 jual makanan berasaskan Roti Tortilla? 
Tak salah cuba try test sebelum puasa. Dapatkan tempo berniaga dulu. 
Kenalpasti food cost dll. 

Bulan puasa nanti, kasi gegar satu Bazaar Ramadhan dengan Wraps dan Kebab korang!! ") 


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 22 March 2017

Roti Tortilla saiz 10".. boleh sumbat isi banyak banyak banyakkk ;)

Salam dear frens semua :)


Pertengahan minggu cuti sekolah sudah..

Isnin ni kami beroperasi semula ya. 
Boleh mula mengorder Roti Tortilla dengan saiz idaman masing2.

Yg nak order kuantiti borong, roger & out 2 ke 3 hari sblum postage/ self-collect ok ?


* Pic menunjukkan Roti Tortilla saiz 10" yg sesuai dibuat Burritos. Nk buat Wraps pun boleh tp agak besar gila la 😂 
Kena isi inti banyakkk banyakkkk 😂😂 
Tapi rega jualan pun boleh la letak banyakkk banyakkk jugak 😂😂😂
013 320 9715

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Tuesday, 21 March 2017

Tacos di Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa

Salam dear frens semua :) 


Selamat Pagi Selasa Semuaaaa.... 

JOM LAYAN GAMBAR TACOS NI 😉



Tacos - #artoffood salah seorang pelanggan kami (pelajar2 UiTM S.Alam) yg berjualan di Pesta Belon Udara Panas Antarabangsa, bertempat di Wilayah Persekutuan Putrajaya. 

Menggunakan Roti Tortilla edaran Ananaifa Foods bersaiz 6" 😊


 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Saturday, 18 March 2017

DimSum Lada Hitam - pilihan penggemar DimSum varian pedas :)


Salam dear frens semua :)

DimSum perisa Lada Hitam buat kudap kudap minum petang cucuti sekolah ni 😍😍








Yg sudah siap dikukus dan yg masih dlm packaging of 16pcs.


RM15.00/pack, every purchase come with sos hitam masin-manis yg melekat2 rasa sedapnya di tekak itu 😁

Beli runcit2 kami bagi rega runcit. Beli borong2 kami bagi la rega borong. Berapa rega borong ?

Whatsapp kami kat 013 320 9715 k. Lokasi kami di Klang 😊

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Thursday, 16 March 2017

Sediakan sarapan sepantas 1,2,3 dengan DimSum dan Pau Kukus kami ;)

Salam dear frens semua :) 


It's Thursyeahhhh everybody!!



Dah sarap ke korang?

Kalau belum, p prepare sarapan cepat.

Ni sarapan paling cepat, mudah lagi tangkas untuk korang prepare.

DimSum Makanan Laut dan Pau Kukus saiz mini.
Kukuskukus je.

Nomnomnommm sangat !! :)


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Monday, 13 March 2017

Art of food - Chicken Wraps oleh customer kami dari Dungun, Terengganu :)

Salam dear frens semua :) 

Tetengahari rembang ni.. time2 korang kekenyangan lepas lunch ni.. orang kata sesambil nyandor2 kat kusi opis tu.. kan..



Meh hakak belanja gambar Chicken Wraps hasil seni dan jualan salah seorang pelanggan kami.
Mereka berjualan di Uptown Dungun k. InsyaAllah gerenti sedap. P lah serbu wei! 😉


 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Saturday, 11 March 2017

Soft diet and Savoury diet - Sabtuday's brekkie for kids :)

Salam dear frens semua :) 


Ada orang yg prinsip dia "Bior mulot buruk tapi yg penting hati suci lagi mulia" 🙊



Tapi prinsip hakak "Bior ghope bughok tapi dah cughah dengan maple syrup nanti sedap ler dia"
😂😂😂

** Karipap pusing inti daging yg hakak cilok dari freezer.  Rangup sangat.  
** Karipap pusing inti Daging tu hakak cilok dari deep freezer masa tengah melempeng tu. Thaw 3 minit pastu deepfry. Mudah dan cepat. Rangup pulak tu. 
1 soft diet 1 savoury diet. Anak2 boleh pilih nak makan yg mana idaman hati :)

Happy Sabtuday everyone !!









Tuesday, 7 March 2017

30pek Roti Tortilla saiz 8" - peniaga Wraps ni nak sediakan & jual untuk korang2 kat Gua Musang sana ;)

Salam dear frens semua :) 



Selepas merestock berdesup kita p mengeposlaju.

30pek Roti Tortilla saiz 8'.
 
Nak pos nun jauh ke Gua Musang Kelate 😊





As usual dgn bantuan En Suami menghangkot kotak2 yg berat itu. 
Dan turut ditemani 2 orang fanatic follower saya 😘

📱 +60133209715 😊


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

Wednesday, 1 March 2017

Laman Sesawang yg dah Bersawang!! Kihkihkih

Salam dear frens semua :) 



Lama gilaaa tak update blog bisnes ni.
Laman sesawang yg dah bersawang nama dia ni ;)

Sampai ada yg whatsapp kami dan tanya masih jual ke Roti Tortilla?
Masih jual ke DimSum??

Eh eh ehhh... masih masih... insyaAllah selagi ada permintaan kami akan terus menjual dan mengedarkan Roti Tortilla yg dijamiin cantik di luar dan gebu di dalam ni :)

Dan InsyaAllah lepas2 ni blog akan lebih kerap diupdate ya.

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)