Wednesday, 1 May 2013

Botol Air Boleh Lipat!! Sesuai dijadikan Door Gift!!

Salam frens sume...

Kali ni saye nak update satu item yg menarik untuk dijadikan sebagai salah satu atau mungkin satu satunye item dalam goodie bag di majlis hari jadi anak anak anda!! ^__^

BOTOL AIR BOLEH LIPAT!!

New in market.. Amat sangat sesuai untuk dijadikan doorgift pada party hari jadi anak anak anda, mahupun untuk dibelikan saja saja buat anak anak anda happy!


Botol ni sangat FLEKSIBLE.. letsay kalau pegi klua jalan, isi air, then dah nak balik tu, dah abis minum air tu, boleh terus flattenkan botol tu.. so dah sangat JIMAT RUANG! kan.... ^__^

Budak budak yg dapat benda alah ni dalam goodie bag diorang mesti happy.. balik rumah cuci cuci terus guna bawak pi skolah! ^___^

Rega dia are as below : 

Beli 1 to 99 pcs = RM4/pc

Kalau nak jadikan doorgift, mesti nak beli banyak banyak sikit kan... so beli 100 pcs and more = RM3/pc

Jom cuci mata!! Kalo berminat, pm saya k ^___^

ECO-ALERT FLATTEN BOTTLE just for uolls ^__^ ^___^ ^___^
AMAT SANGAT sesuaiiii untuk dijadikan doorgift kat Party Hari Jadi anak anak kawan kawan!! Mesti dorang happy dan senyum lebar macam ni ^____^
Smile warna latar Oren, Kod 15
Non-Cartoon warna latar Biru Pekat, Kod 16
Angry Bird warna latar Biru Cair, Kod 14
Siap dengan ring untuk memudahkan botol air boleh leper ini digantung kat back pack kawankawan yg suke backpacking atau jalan jauh yg perlukan ruang yg banyak lepas abis air tu..
From TOP Left : 
1. Boleh Guna Semula
2. Boleh Lipat
3. Boleh Sangkut
4. Boleh Kenalpasti
5. Boleh SEJUKBEKU!
6. Boleh Cuci dan Keringkan dengan Mudah!
Smile warna latar Oren, Kod 15
Winni the Pooh warna latar Oren, Kod 12
Angry Bird warna latar Hitam, Kod 11
Angry Bird warna latar Biru Cair, Kod 14
Angry Bird warna latar Kuning, Kod 13
Safe to be used sebab ia BPA Free ^_^
Winnie the Pooh warna latar Oren, Kod 12
Angry Bird warna latar Kuning, Kod 13
Boleh mengisi sehingga hampir setengah Liter air!! ^_^

2 comments:

AkmaFaizal said...

Macam best je ni kan..hehe

Anonymous said...

cne nk oder?.
qty : 50pcs
price + shipping to jb brape?.

tlg anta info di pleoma_xx@yahoo.com
-azrul-