Friday, 31 May 2013

100pcs Botol Air Boleh Lipat kod 15 ordered by Cik Shakina from Ampang ^_^

Salam frens sume... 

Lame business blog saye ni tak berupdate.. busy dgn benda yg tak nampak.. it was like bangun pagi then tau tau je dah malam.. hohoho tak sempat nak update blog.. 

Alhamdulillah perjalanan bisnes Ananaifa Enterprise berjalan lancar walaupun tak meriah sgt mcm onliner2 business (betol ke istilah tu? tehehe) yg lain kan.. sebagai permulaan, pada kami di Ananaifa Enterprise ni, rase bersyukur dgn peluang dan rezeki yg Allah bagi melalui order kawan kawan sume ^__^

Ok kali ni kami nak share gegambo Botol Air Boleh Lipat yg diorder by Cik Shakina from Ampang, Selangor. Dia jumpa ads ni dari blog ni la http://www.waffle-comel-ananaifa.blogspot.com mekasih gugell...
Actually dia order the non-cartoon type, but unfortunately it was out of stocks even though at first mase saye called owner gudang aka the wholesaler tu, utk konfemkan whether stok non-cartoon biru yg customer nak ni ade ke tak, dia kata 'ada stok ada stok' huhu.. Bila dah p gudang dia, dia boleh kata 'banyak org cari non-cartoon woo.. cepat abis.. so sikalang tinggai cartoon cartoon saja'! Amboi... geram betol mendengonye mase tu.. So secepat kilat terpakselah saye call Cik Shakina ni dan bagitau dia masalah yg berlaku tu... 

Sebab yg saye gelabah sgt dan secepat kilat bagitau dia tu adelah sbb dia dah bank-in kan duit dah.. tak sedap lah kan bila customer dah put on trust, dan kite pun put on trust pade wholesaler tu, last last ape yg dirancang tak menjadi... saye tanye dia if she wants to refund her money back as she said she wanted to make them as her wedding doorgift, so saye rase cartoon type might not be suitable for the ceremony's goodie bag. tapi, alhamdulillah when she said she still wants to continue order and changed to this kod 15.
Thanks for the cooperation given and we at Ananaifa Enterprise hope that you are happy with our service. Maaf atas kekhilafan sana sini ^_^ ^__^ ^___^

Jom layan gegambo!!
dah ready to be sealed and wrapped.. eh gambo ni bukan patut kat bawah ke?? tehehe
tgh packing packing
100pcs kod15 yg digundal gundalkan menjadi 10pcs setiap satu
call / sms je utk order yg mana berkenan di ati ^_^ kami akan ensure physical stocks being checked dulu before customer confirmed payment 
dah siap wrap dan challo!! nak p anta kat pejabat kurier ^_^
kami anta guna nationwide tau.. so jgn reragu... jom order cepat cepat ^_^

No comments: