Pakej Mini Catering Ananaifa Foods - Pakej C

Salam ceria frens sume :)

Macam yg pernah Ananaifa Foods post kan sebelum ni, Ananaifa Foods skarang mula berjinak-jinak dengan bisnes katering berskala mini. Baru nak merangkak kan.. jadi kita buat scale mini saja. Aritu Ananaifa Foods ada dapat offer untuk prepare Wraps isi Kambing Bakar untuk 1 jamuan Akikah kawan kepada suami, dengan jumlah jemputan lebih kurang 1000 orang. Memang kalau ikutkan ati, nak cuba projek tu, sebab inti Wraps dah ada, Ananaifa Foods cuma perlu berada di majlis dan membuat aksi menggulung Roti Tortilla dengan penuh semangat dan skill sahaja ahaks. Tapi akhirnya Ananaifa Foods decided untuk tolak offer tu sebab belum ada keyakinan nak handle, dan Ananaifa Foods salu pk jangan tamak bab-bab amik tawaran catering ni, sebab kita bertanggungjawab nak menjayakan majlis org. Dibuatnya 20 org dtg sekaligus nak makan Wraps inti Kambing Bakar tu, camne? Mesti gelabah nanti.. huhu. 

Jadi biarlah Ananaifa Foods mantapkan skills dengan small scale catering dulu. Bukan tak nak mencabar kemampuan diri bak kata motivator-motivator bertauliah mahupun motivator yg tak bertauliah hihihi yg salu dok sebut-sebut pasai 'cabar kemampuan diri anda' dan sebagainya, tapi kita ukur baju di badan sendiri kan.. InsyaAlah kalau small scale catering ni berjaya dilakukan dengan jayanya, and most importantly with no customer complaint, barulah kita mengorak langkah ke huge scale plak :)

Okeyh update kali ni Ananaifa Foods nak promosikan Pakej C bawah regim mini catering menu Ananaifa Foods :p Terima kasih kepada Cikgu Suzaina dari SK Sg Udang yg mengorder untuk bengkel pengawas Pusat Sumber yg bertempat di Pusat Kegiatan Guru (PKG) SK Telok Gadong, Klang. 

Ananaifa Foods sangat gembira dengan feedback positif yg diberikan. Kalau ada bengkel lagi, atau nak buat Pot Luck ke, atau nak makan-makan minum pagi ngan kengkawan ke, boleh la order lagi ye Cikgu :)

Frens yg berminat nak mengorder, buleh call / sms ke 013 320 97 15 atau PM kat FbBiz Ananaifa Foods okeyh :)

Pakej C consists of :
1. Kuih manis pilihan : kuih koci
2. Kuih pedas pilihan : kuih karipap ayam
3. Fillet ikan dory yg dipotong2 menjadi bite size 

4. Sos tartar secukupnye
5. Coleslaw secukupnye


Full set : Western set, Kuih Koci & Kuih Karipap Ayam, tak dilupakan flyers Ananaifa Foods :p
Western set : Fillet Ikan Dory, Coleslaw dan Tartar Sauce
Ready to be shipped!and Keep Hot Item Hot! :) Food safety concept lah pulak kan... hihi

Comments

Siti(zoey) said…
menariknya service..
Hanan Haifa said…
alhamdulillah :)
kalau siti(zoey) berminat buleh la roger kami ye