Thursday, 5 September 2013

Roti Tortilla dengan Daging Ayam Kisar gaya Ananaifa ^_^

Salam sayang frens sume.. xoxo gtu (xpenah guna xoxo ni hihi)

Kali ni Ananaifa Foods nak jemput frens semua lihat gambar gambar di bawah ni....

>
.
.
.
.
.
.
.
   
Tortilla Wholemeal dengan inti Daging Ayam Kisar ^__^

       
Sedap tak frens sume rasa? hehe soalan ni berdasarkan gambarajah yg tertera di atas je lah.
Tapi rase rasenye frens buleh jawab kot..
Lagi lagi kalo frens suke maka 'mek-rep' kat 'mekdonel' tu.. 
Konfem buleh agak rase dia camne..
^__^

Untuk pengetahuan frens sume, ini adelah apa yg kami di Ananaifa Foods hidangkan untuk tetamu kami yg datang bertandang ke rumah. 
Salah 1 drpd hidangannye la hihi. 
Kalo hidang ni je macam melampau pulak kan. 
Tetamu yg istimewa itu ielah mertua saya hihi :p dan 2 orang adik ipar.. hehe

Sekejapan je, pinggan Roti Tortilla ni dah kosong licin.
Teruja sekejap mak tehehehe :p
Dan macam edisi edisi makanan western yg lain, kali ni pun husband sy yg sediakan. 
Bab bab western ni mmg sy serah pada dia la, kalo lauk pauk kampung style baru sy take over ^__^

Jadi, kepade frens yg berminat nak sediakan jugak hidangan gini gini kat tetamu frens, dan kalo nak beli Roti Tortilla yg jual kat pasaraya 'gergasi in english' tu rasa macam tak berbaloi sbb mahal, dan nak beli in bulk quantity pulak lagi kan.. so call / sms je Ananaifa Foods at 013 320 9715 :)

Kualiti yg sama macam yg terjual di pasaraya tersebut, cuma yg dijual di minishoppe Ananaifa Foods ni dengan harga lebih murah sbb kami ambil terus dari kilang dan packagingnye yg simple dimple jd kos packaging tu dah mengurangkan harga jualannya ^__^

Oklah, jom terus telan air liur tehehe ^__^

   
Stok Roti Tortilla Wholemeal ni terhad.. ikut musim.. sementare stok masih ada ^__^
proses menyusun jari di atas pinggan sedang dilakukan :)
   
Sos cili dan mayonis bagi dicicah untuk menambahkan kelazatan ^__^

Apa tunggu lagi, call / sms Ananaifa Foods laju laju ye ^_^

No comments: