Sunday, 23 March 2014

Shaklee : Nak kurus? jom cuba minum teh ini!! :D

Salam ceria frens Ananaifa Foods sume... :)

Mulakan hari hujung minggu anda dengan aktiviti yg menyeronokkan tau! Jangan mulakan dengan stress-nak-kemas-umah-yg-macam-tongkag-pecah pulak ye.. eh tak tak. Tu rumah Ananaifa Foods je.. hehe

Oklah fast updates daripada Ananaifa Foods, kami nak promo set minuman kesihatan yg boleh mengembalikan tenaga anda sekaligus mendetoxkan badan anda dan insyaAllah dengan disiplin yg konsisten, impian frens untuk kurus akan tercapai :)

Macam biasa, Ananaifa Foods akan offer Pek-Cuba-Try-Test aka Trial Pack ni dulu.. kalo rasa serasi dengan badan lepas cuba Trial Pack ni buleh la beli sekotak 2 okeyh :D

teh Cinch ni adelah kombinasi Teh Putih, Merah dan Hijau :)
ada 28 sachet sekotak, harga dia RM145.00 sahaja :D
kalo ade frens yg taknak beli sekotak terus, nak cuba dulu Pek-Cuba-Try-Test ni, buleh sms/call ke 013 320 97 15 atau pm di FbBiz Ananaifa Foods okeyh. Harga dia RM22.00 sahaja termasuk pos :)

Jom kita jadi kurus (Ananaifa Foods pon nanti pas bersalin nnt akan terus minum teh ni nak kasi kurus cepat :D )

No comments: