Thursday, 30 January 2014

Projek Memikat Suami :)

emma maembong igt dia je ade Projek Memikat Suami??
Ananaifa Foods pon ado tau... hehe
kaedahnye, sekali skala kite hidang la something different as dinner.. different in terms of apa yg biasa frens sume jadikan routine menu frens la.. sbb ada jugak frens yg mmg 2 ari sekali atau ari2 makan wraps kot... lidah omputih gitu :p
mcm Wraps filled with Crunchy Breast Chicken ni, bleh makan secara santai semasa menonton televisen sambil bersuap2.. pastu anak2 Ananaifa Foods yg kadang cam kecik lagi kadang cam dh beso tu akan tanye 'oooo mak ngn abah nk kawin ey....' hahaha :)
marilah kite mengexplorasi gegamba.. kalo berminat nak beli Tortilla ni buat stock dlm peti ais frens, buleh roger Ananaifa Foods laju2 eh :)
nombornye senang aje buleh hafal kalo nak :) 
013 320 97 15

hash brown feveret suami sbg penambah selera
salad sego 3 4 jurai :p
before gulung
pas dah gulung :) juntaikan sikit ayam dan sayurnye ye tuan2 dan puan2
taraa... utk 2 dewasa dan 2 kanak2 makan :)

berminat??
terliurrr???
call / SMS kat 013 320 97 15 Ananaifa Foods laju2 eh :)

No comments: