Monday, 9 September 2013

Fried Ice Cream is DAMN HOT!

Salam sayang frens sume..

Dah lama x dpt update blog. agak kesibukan sedikit. Alhamdulillah ada jugak kesempatan nak meng-up titipan buat frens pembaca blog Ananaifa Enterprise ^_^

Masih lagi dalam tempoh promosi, dan produk yg ingin dipromosikan oleh kami di Ananaifa Foods kali ni ialah AIS KRIM GORENG yg sedap! 

Cuba frens sume tengok dulu gegambo kat bawah ni... ^_^

lelehan aiskrim pelangi

Tehehe.. terliur tak? APA??? Takk??? 
Oh kalo tak terliur tu ada 2 je reason reason yg sy boleh agak... ieitu :

1. Frens mmg bukan penggemar eskem :p
2. Gambar kurang menarik.
Huhu.

Oklah kalo reason yg no. 1 tu, sy tak dapat nak ckp ape lah kan. Mestilah ade sebab musabab kenapa frens tak suke makan ais krim kan.. Tapi kalo reason no. 2 tu, ia adalah kerana ini adelah gambar original dan tidak diphotoshope bagai. Jadi appearance product ini lebih telus gitu, dan frens takkan tipah tertipu dengan produk ini. 

Maka, tiada istilah 'illustrasi hanyalah cadangan hidangan sahaja' tehehehehehe *gelak meriah*

Oklah frens sume. Jom layan gambar seterus dan seterusnya jom. 

Kalo frens berminat nak dapatkan produk yg laris macam goreng pisang panas ni *lisa sughihani kata pisang gogheng bukan gogheng pisang tehehe* buleh la hubungi Ananaifa Foods di 013 320 9715 ok ^_^ 

Harga Promosi untuk Tempoh Promosi adelah sepeket cuma RM9.50 sahaja.
Sepeket ada 5 biji dengan 1 perisa ^_^

seketul ais krim goreng yg sudah siap digogheng ^_^
lebih kurang bsar standard mouse ^_^

No comments: