Nak tunggu jugak sampai dah restock DimSum Ayam!! ;)

Salam dear frens semua :) 

DimSum perisa Ayam.
Ada customer yg sukaaaa sangat DimSum perisa Ayam ni. Suka tahap gaban.
Kita kasi offer to replace dengan perisa lain pun tetap dia taknak.
Nak tunggu jugak kita restock DimSum perisa Ayam ni.
Sapaaa la agaknya customer tu ek? 😅

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)



 * Dropship wanted. Juga agen jualan di pejabat, sekolah, kilang, hospital mahupun jika anda mahu mempromosikan produk2 edaran kami secara atas talian sahaja. Hanya perlu kumpul order dan kami akan hantar pesanan anda. InsyaAllah produk makanan mudah dijual dan insyaAllah selalunya kadar repeat order sangat tinggi :)
** Produk-produk edaran Ananaifa Foods :: Roti Tortilla :: DimSum :: Pasta :: Sambal Goreng Jawa :: Rempah Nasi Arab :: Rempah Tandoori Ayam ::

Comments