Sunday, 12 June 2016

Testimoni : "Rasa (DimSum ni) ngam sgt dgn kuah pekat manis akak tu" kata adik manis ini :)

Salam dear frens semua :)

Salam Ramadhan Kareem.

Bersiaran dari kampung halaman abah Ananaifa, kali ni kami nak share testimoni pelanggan DimSum kami. Adik manis ini dlm 2 bulan pregnancy dan mengidam nak makan DimSum. Makan apa2 pun muntah semedang katenye.

Beliau tak pernah makan DimSum pun actually. Tapi melihatkan rupa paras DimSum kami yg menggiurkan lagi menyelerakan, maka beliau pun order. 5 peket terus ordernya :)

Dan hasilnya..... :)


Beliau sangat sukaaa ! "Sedap sangat" katanya dgn gembira, yg membuatkan kami turut gembira. Pau kukus kami juga digemarinya. Lembut & inti penuh ! Yeayyyyy :D



Lokasi beliau di Bandar Parklands, Klang. Sebenarnya dah agak lama jugak Ananaifa tak buat delivery by-hand ke luar Port Klang. Sekarang memang kami minta customer self-collect di pekan Port Klang sahaja. Malas bebeno rasenye nak deliver luar Port Klang :p

Tapi bila adik ni kata beliau mengidam, rasa tak sampai pule hati ini. Nak nak pule bila beliau order dgn menghantar SMS, whatsapp dan juga meninggalkan komen di IG kami @Klang_Chinese_Frozen_Foods ;)

Dan bila feedbacknya seperti ini, rasa berbaloi sgt buat delivery ini :)


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

No comments: