Wednesday, 1 June 2016

Re-sell atau jadi End-user Kuih2 edaran Ananaifa Foods ; anda pilih :)

Salam dear frens semua :)

Re-sell atau End-user, 2 2 pon ado.



Kuih-muih dlm gambar spt di bawah ada yg utk end-user yg beli secara runcitan, dan ada jgk yg beli secara borongan utk re-sell. Kalau beli secara borongan ni, uollss blh dpt diskaun up to 10% per pack ok !


Nampak mcm sikit kan 10%. Tp bayangkan kalau dah 1 pek uollss dpt diskaun RM0.50, 30 pek (minimum quantity borong) bkn ke uollss dah boleh dapat RM15 ?


Xda org yg free2 je nak bagi RM15 kat kita kan ? 


Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

No comments: