Friday, 16 October 2015

Ada orang Klang yang Mengidam nak Makan Karipap Gergasi ??

Salam dear frens semua :)


Mengidam nak makan Karipap Gergasi Panas2

Kalau beli kat luar takut sampai rumah dah tak panas pulak kan?

Lagi pulak, tak semua tempat ada jual, dan tak semua tempat yg jual tu sedap kan?

Nak buat sendiri, macam leceh pulak, sebab kena canai besar2 pulak doh dia.

Penyelesaiannya, beli aje dengan kami di Ananaifa Foods :)

Pengedar Karipap Gergasi untuk kawasan Klang, Port Klang, Sijangkang & Shah Alam belah2 Klang ehehh.



Didatangkan dengan 3 jenis inti :

*  Inti Telur + Sayur dicicah dgn sos homemade yg sedap

*  Inti Ayam

*  Inti Daging 


Karipap Gergasi Inti Telur + Sayur dipasangkan dengan Kopi Hitam Pekat! Fuhh terangkat beb!

Salah seorang customer yg berpuasa hati dan nak repeat order karipap Gergasi Inti Telur + Sayur

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

No comments: