Wednesday, 30 September 2015

Buat Bawang Goreng Homemade yg Mudah & Cepat! :)

Salam dear frens semua :) 

Harini Ananaifa bukan nak promo produk, tapi nak share informasi aka sharing resepi ;)

Ananaifa dah cuba buat ini, dan memang sedap bawang goreng homemade ni.

Dah la sedap, mudah dan cepat je pulak tu!

Tkasih kak Shima Bakar from Myrassa Langkasi yg share resepi ni :D

Ananaifa and family memang sukakan bawang goreng, lebih2 lagi kalau ditambah dalam nasi goreng, mee sup, makaroni goreng dan lain2 makanan ruji ;)

Uolls yg hantu bawang goreng jugak, buleh la buat ni dan stock up bawang goreng homemade ni kat rumah :)

No comments: