Sunday, 28 June 2015

Set Kombo Ramadhan by Ananaifa Foods yg meletop letop :)

Salam dear frens semua :) 

Salam Ramadhan Kareem :)

Alhamdulillah, hari ni dah masuk hari ke-11 ummat Islam di Malaysia berpuasa. Hari ni Ananaifa bersiaran dari kg abah Ananaifa di Perak. Sampai sini Sabtu menjelang sahoor, rehat kejap, tidurkan Ananaifa dalam bilik, pastu terus siap2 ke dapur. Tapi tak nolong ape pon sbb 'jet-lag' lagi ho3. Opah Ananaifa dah prepare semua dah (bagus betol menantuhantu dia ni :p ). Macam biasa menantuhantu dia ni akan buat keje2 post-eating je, iaitu cuci pinggan. He2

Dalam masa 10 hari berpuasa ni, Alhamdulillah beberapa Set Kombo Ramadhan dah berjaya dijual. Jutaan terima kasih buat pelanggan2 yg setia bersama produk edaran Ananaifa Foods, termasuk jugak pelanggan2 baru kami. Bulan Ramadhan ni buat 1st time purchase. Semoga tak serik membeli belah secara maya dengan Ananaifa Foods lagi eh. :)

Frens yg berada di sekitar Klang / Port Klang / Sijangkang, yg nak join order, meh usha Set Kombo Ramadhan by Ananaifa Foods meh. Sweet menu ada, savory pon ada :)

Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

No comments: