Wednesday, 4 March 2015

Dalam rezeki orang lain terselit bahagian untuk kita :)

Salam dear frens semua :)

Alhamdulillah, dalam rezeki orang lain ada bahagian rezeki kita.

Dulu masa Ananaifa makan gaji, tak begitu terasa akan hakikat ini.

Ye la sbb setiap hujung bulan, gaji masuk je kan.. 

Tapi bila berniaga ni, rasa sgt2 seronok bila perniagaan org lain maju jaya berjaya sbb kite yg supply bahan mentahnye ni pon akan dpt tempias maju jaya berjaya tu :)

Macam gambar di bawah ni :

7 karton Roti Tortilla pelbagai saiz untuk diedarkan kepada para pelanggan Ananaifa. 


4 karton ke Kedah (Abam Sabroso di Sungai Petani)
1 karton ke Johor (Ana di Felda Pemanis, Segamat)
1 karton ke Banting (Jualan amal oleh pelajar Kolej MARA Banting)
1 karton ke Shah Alam (Perniagaan Nachos oleh Fahmi dan isteri)


 Jualan amal oleh Pelajar Kolej MARA Banting pada Hari Usahawan mereka

Akak doakan bisnes adik2 semua berjaya ye, dan keep on bekerjasama dengan akak :)

 Berminat?? Direct roger ke 013 320 97 15 untk bertanya2 dan seterusnya mengorder jika berminat :)

No comments: