Tuesday, 2 December 2014

#ananaifaoffers Harga DimSum terkini bermula 1hb Disember 2014

Salam dear frens sume :)

Sebagai menghargai pelanggan Ananaifa Foods yg setiap kali beli DimSum bertingkek2 tu, ni Ananaifa nak bagi promo price setelah pricing direvise semula, bermula 1hb Disember 2014 sehingga diberitahu kelak :)

Taraaaa....
.
.
.
.
.

:)

Kirenye :

> Beli min 5 peket, frens dapat penjimatan RM4.00
>> Beli min 10 peket, frens dapat penjimatan RM13.00
>>> Beli min 20 peket, frens kirenye dah dapat HARGA BORONG, dah untung dah kalo jadi Agen / Wakil Jualan Ananaifa Foods sebab harga RM11.00 per pek tu mmg harga borong :) . Penjimatan sebanyak RM36.00 ok ! ;)

Rega ni sume untuk Pek DimSum 16biji sekali siap dgn Sos Manis DimSum tau.

Jadi apa tunggu lagi, call je ke 013 320 9715 untuk mengorder. 

*harga ni tak dapat kalau beli dari kedai2 sejukbeku yg menjual DimSum kami ye. sbb kedai2 tu pun ade promo term dia masing2. harga ini tertakluk kepada belian terus daripada Ananaifa Foods sahaja :)

No comments: