Monday, 24 November 2014

Nak berniaga DimSum Sejukbeku edaran Ananaifa Foods ??

Assalam dear frens sume

Tercari-cari DimSum Sejukbeku untuk frens buat stok makan2 dgn family? Takyah susah2 nak klua g restoran lagi if just semata2 nak makan DimSum kan? Nak wat makan ringan petang2 :)

Call je Ananaifa Foods di 013 320 97 15. Deliver Services provided lagi tapi kuantiti biarlah berbaloi untuk Ananaifa hantar k. Delivery Area : Klang / Port Klang / Sijangkang. Luar dari kawasan2 ni pon boleh kalau kena dengan ordernya ;)

Ananaifa ada 5 perisa DimSum kesemuanya
Perisa Ayam, Cendawan, Lada Hitam, Makanan Laut dan Ketam
Siap dengan sebekas Sos Manis DimSum yg sedap tu :)
1 peket ada 16 biji, rega RM12.80 per peket per perisa
 Kalau beli min 5 peket, Ananaifa bagi rega RM12.00 per peket per perisa :)
Kalau ade antare frens yg berminat menjadi Agen / Wakil Jualan, atau berminat nak jual DimSum ni sebagai side dish di kedai makan / kantin sekolah / stall tepi jalan, Ananaifa bagi lagi special price dengan belian minimum 10peket aje !! Mane nak dapat rega borong DimSum utk niaga pada kuantiti serendah 10 peket je ?? 

Haa dari Ananaifa Foods la :) 

Berminat ?? Contact Ananaifa sekarang jugak ! 
013 320 97 15 

No comments: