Tuesday, 7 October 2014

Rempah Nasi Arab untuk jamu tetamu datang beraya ??

Salam dear frens sume :)

Masih dalam mood nak jamu menjamu di Aidil Adha??
Nak sediakan makanan yg special tp senang disediakan untuk tetamu frens sume? 
Kami di Ananaifa Foods ada solutionnya.. ecewah 


NASI ARAB dengan REMPAH INSTANT !! haaaa....

Dengan sepeket rempah ni, yg berharga :
RM8 untuk Rempah Mandy dan Kabhsah
RM9 untuk Maqlubah, 

Frens boleh sediakan untuk 4 - 5 orang makan.. kalau agak2 tetamu nnt makan bertambah hasil penyediaan air tangan frens tu, estimate la sepeket ni untuk 2 - 3 orang makan  


Ni bahan asas nk mengArab Mandy  onion , garlic , chilli , 2 peket rempah serbuk dan rempah tumis yg blh d beli dr Ananaifa Foods. MUDAH kan nak mengArab d rumah? oh ya, ni bhn utk masak sekilo beras eh 


Then , kalu frens nak buat air teh RASA MACAM teh Arab senang je. cuma tambahkan buah pelaga ngn bunga cengkih. berapa biji ikut suka, smp dapat aroma teh Arab yg diingini 



Apa lagi frens, kalu berminat nak beli REMPAH INSTANT NASI ARAB ni di samping pelbagai item FROZEN edaran Ananaifa Foods ni, laju2 call / sms kami di 013 320 9715 k 


No comments: