Thursday, 2 October 2014

PROMO OCTOBER 2014 - Tortilla Tortilla Tortilla :)

Salam dear frens Ananaifa Foods sume :)

#ananaifaoffers datang lagi.. kalo bulan Sep 2014 offer kami adalah Ais Krim Goreng - buy 2 pack of RM9 and get 3rd pack at RM6 onli :) - untuk bulan October 2014 ni, Ananaifa berbesar ati nak offer Tortilla untuk pelanggan2 Ananaifa sume.. yeayyy!!

Buy 1 packet of Tortilla medium size (8 inches in diameter) and get the 2nd packet at RM7.50 onli !! 

Yeayyyy lagi skali untuk penggemar2 tegar Tortilla, makanan yg ringkas lagi menyihatkan ini. Jimat RM3!! Nampak macam sikit je penjimatannye tapi.... eh, kan ke skarang sume kecoh harga minyak 'naik' 20sen kan.. jadi penjimatan RM3 kira ok la kan hehehe. 

Pastu pulak bole simpan sampai Feb tahun depan. Syaratnye, lepas thaw dan ambik beberapa keping yg nak digunakan, terus kasi proper seal and store dlm suhu sejukbeku.. Eh tapi kalau penggemar2 tegar Tortilla, 24pcs of Tortilla ni kejap je abis ni..

Ye.. Tortilla kami yg saiz 8" ni ada offer bulan ni.. sepanjang October 2014 tau. *clap clap*

 

Boleh sediakan mcm ni... buh segala sayur feveret frens atasnye.. atas mould yg mcm ni.. pastu bake sikit, jadi la macam ni. santek kan?? nak makan pon segan :p


 Buat chips mcm ni pon layan... sedap sgt.. tambah la flavour2 yg berkenan di ati :)


Wraps mcm biasa pon bole... dari sesimple2 isi mcm tuna.. sardin pon bole... buh sayur sket.. perghhh sedap sgt2!!


Atau nak makan plain mcm ni je pon bole.. Rortilla kami ready-to-eat item.. sbb kat tempat pengeluar roti tortilla ni dah baked dah.. jadi bila tiba kat consumer tinggal nak panaskan lite2 je gitu :)


Berminat nak beli untuk makan saja2 atau peniaga yg nak borong untuk bisnes.. jual kat Karnival, Ekspo, Hari Kantin, Hari Keluarga, Cafe Kolej, dan lain2, cepat2 contact Ananaifa Foods di 013 320 9715 k, harga borong kami kasi :)

No comments: