Friday, 24 October 2014

Pakej Sejukbeku RM50 : Pakej Sihat

Salam frens Ananaifa Foods sume :) 

Kali ni Ananaifa nak share pakej RM50 kami :) Ada frens yg kata dengan RM50 ni buleh dapat berliter liter petrollll... ok ok... Ananaifa bukan nak suh frens berbelanja boros ke apa ke waktu2 rega minyak 'naik' ni.. kann... cuma nak bagi suggestion je betapa dengan RM50 apa yg frens buleh dapat di Kedai Sejukbeku Ananaifa ni :)

Pakej ni kami namekan Pakej Sihat. Sebab apa dipanggil Pakej Sihat ? Sebab item-item dalam Pakej ni sume bawah kategori makanan Sihat belaka. 

Hanya gunakan teknik Kukus - Grill - Kukus :)



** Roti Tortilla cuma perlu digolek-golekkan sikit atas non-stick pan atau guna kuali biasa tanpa minyak je.. pastu sumbat inti yg frens gemari : ayam + sayur + keju + sos = yummy2 :)

** Kuih Koci Pulut Hitam pulak.. frens cuma perlu kukus je..

** Dim Sum kami yg sedap tu plak, cuma perlu kukus je.. 1 pek yg ada 16biji Dim Sum tu cuma perlu kukus dalam 10 ke 15 minit je pada api sederhana.. siap kami berikan sos manis yg pekat memekat tu lagi ;)

** Dan last but not least, Bebola Angry Bird tu, mase kukus Kuih Koci mahupun mase kukus Dim Sum, boleh celur Bebola Angry Bird tu dlm air kukusan tu.. jimat masa dan tenaga ! :)

Rega pakej untuk Pakej Sihat ni cuma RM49.60 aje,, kalo taknak beli 1 pakej, nak beli loose item pon bole.. :) cuma ni suggestion Ananaifa sebab ni yg sume jatuh bawah kategori item2 sihat :)

>> SMS / Call ke 013 320 9715 untuk memesan
>> Klik sini untk tau Frozen Foods Delivery Schedule Ananaifa k :)

===================================================================

Nak beli KOPI KURMA MERAH ?? sedapp sgt.. tak heartburn bila minum... rasa Semanis Kurma gitu.. klik SINI eh untuk mengusha seterusnya membeli :)

No comments: