Friday, 10 October 2014

AngryBird Siap Celur sebagai Side Dish di Majlis Anda ?

 As Salam dear frens Ananaifa sume :)

Cer tengok gegambo bawah ni.. kalo lambakan bebola Angry Birds ni dijadikan Side Dish kat Majlis2 frens , agak2 menarik perhatian kanak2 tak ? :)

Bebola Angry Birds yg dah siap celur yg akan diletakkan di hujung Buffet Table kenduri kahwin atau majlis2 lain . Special dish utk kanak2 d majlis anda sebab kekadang ada kanak2 yg bila makan di kenduri, deme makan Nasi je.. macam anak2 kami la.. huhu.. segala lauk pauk dikatenye pedas. Jadi Ananaifa pon terpanggil nak mengketengahkan idea ni.. sebab rasenye bukan anak2 kami je yg berperangai sedemikian  



 Berminat untuk menjadikan anak2 jemputan majlis anda lebih gembira ? PM kami naa, atau SMS ke 013 320 9715 for fast response  Ananaifa bagi special price utk majlis2 sepanjang Oktober, November dan Disember 2014


No comments: