Thursday, 2 January 2014

Siape yg azam baru untuk Tahun 2014 dia 'Nak masak ari2 kat umah?' :)

Salam Malam Jumaat yg pertama untuk Tahun 2014 frens sume :)

Kami amat berbesar ati dgn sambutan yg diberikan oleh para pelanggan yg menyokong produk Ananaifa Foods selama 6 bulan kami beroperasi ini. Terima kasih byk2 eh frens sume :) Sambutan yg diberikan memberikan kami semangat untuk terus memberikan produk Frozen yg boleh memudahkan para ibu ibu bapak bapak semua dlm menyediakan ayor tangan sendiri ok, ayor tangan sendiri, bukan ayor tangan oghang kedai kepada anak2 frens :)

Ibu ibu bapak bapak mesti seghonok lagi lagi kalo anak2 tu request ayor tangan kite.. bukan takat puji mak masak sedap, request lg.. haa tak ke seghonok rasenye tu :)


Selain nak memberikan kehappyan kepada anak2 dgn menghasilkan ayor tgn sendiri, dah tentu tentulah kite nak berikan ayor tgn sendiri kat suami jugak kan.. bak kata puan pensyarah dlm iklan Simplot tu, hehe :- 

Pensyarah : nak jaga suami kene jaga perut suami (kurang lebih lah, lupe lak susun atur ayat pensyarah tu hihi)
Suami Pensyarah : Betol betol betol :p

Jadi kalo dah kalut2 balik koje tu, campur penat lagi hadap jem yg tak penahnye takde kat Lembah Klang ni, kalo nasib baik cuti skolah je lah tu pon x tentu. Sy berpengalaman selama 9 tahun dlm bab2 menghadap jem di jalan raye ni. Memang stress bile hadap jem, nak tak nak kena teruskan jugak bile kite dah termasuk dlm jem tu. Takkan nak parking kete tepi jalan plak kan huhu. Stress management mmg amat sgt penting masa tu..

Bila sampai umah dah penat. Nak masak pon kekadang terpk2 hihihi. Tu saye yg dulu la. Tapi aku yg dulu bukanlah yg sekarang :p. Sekarang ni insyaAllah kalo xde sebab nak klua lepas Maghrib, mmg sy akan masak di rumah. Walaupun dah tak makan gaji dgn fixed hours kat tempat kerja, tapi kekadang customer request nak deliver barang time2 deme balik koje, jd haruslah ikut time customer. Jadi saya pun kekadang berjemaah bersama2 kat jalan raye huhuhu...

Jadi diharapnye produk Frozen kami ni dapatlah membantu sedikit sebanyak dan menjadi pemudah cara bagi para isteri isteri untuk memberikan air tangan sendiri untuk suami yg tersayang, alah mcm dlm iklan Simplot tu.. hehehe


Jadi apa lagi, kalo nak stok up Frozen Items kat dlm peti ais frens, jom contact Ananaifa Foods @ 013 320 97 15 :) 

Bak kata salah satu syarikat courier tu : We Deliver Yo You :)

Jom Jom Jom :)

No comments: