Tuesday, 10 September 2013

Yong Tau Foo promo pack in the hauzzz ^_^

Salam sayang frens sume..

Alhamdulillah.. Promo Pack Yong Tau Foo Ananaifa Foods mendapat sambutan menggalakkan..
Tinggal 2 pack sahaja lagi out of 7 pack.. :)
Dalam masa seminggu diiklankan.. dan dalam tempoh saya tak dapat nak bukak kedai lagi ni..
Terima Kasih kepada kakak kakak di Delek & Port Klang yg mengorder Pek Promo Yong Tau Foo Ananaifa Foods ini :)

Frozen Yong Tau Foo di Ananaifa Foods ini membolehkan frens sume menikmati yong tau foo kegemaran frens pada masa masa yg 'lambat lagi nak ade pasar malam' atau pun 'tetibe je tgh tgh mlm rase nak makan yong tau foo' tehehe
Oh ya, lagi skali sy nak maklumkan bahawa kami di Ananaifa Foods cuma menjual FROZEN set yong tau foo sahaja tau. Yg dah siap celur kami tak juai tehehe
Sebab konsep kedai kami ielah KEDAI BARANGAN FROZEN :)
Bebola ikan Angry Bird yg masih diselaputi ais... :)
Anak anak anda pasti sukakannya sebagaimana anak anak saya sukakannya tehehe
Pek Promosi ada 7 packs semuanya..
Bertingkek tingkek bak kata Waghih... bahahahahaha :p
Ada 2 pack lasts.. kalo nak dapatkannya, boleh hubungi / sms je ke 013 320 9715
RM5 onli siap dengan kuah sedap, biji bijan dan kacang tumbuk.. :)

No comments: