Monday, 16 September 2013

produk surimi di Ananaifa Foods dlm kuah tomyam ^__^

Salam sayang frens sume ^__^

Masih lagi mempromosikan produk surimi HALAL edaran Ananaifa Foods ^__^

Kali ni kami persembahkan produk surimi yg dicampak-masukkan ke dalam kuah tom yam ^__^

proses pembersihan dalam raga.. kalo camera mahai mesti lagi klasik nampak titis titis ayaq tu kan hehe
dah siap masuk dlm mangkuk.. ni namanya tomyam tak cukup sifat sbb xdak serai bagai huhu
tu diaaa... bebola ikan Angry Bird, dimsum, jejari ketam, dan sosej daging Ramly (tp sosej tu tak termasuk dlm item jualan kami hehe)

No comments: