Thursday, 1 August 2013

Jom beli Roti Tortilla di Minishoppe Ananaifa ^_^


salam sayang frens sume... lame tak bersiaran... bizi sket.... ujung ujung puase ni... mcm mcm bende nak kena buat....

ok update mengenai minishoppe kami, insyaAllah kami akan menjual frozen bread ala2 roti yg dijual di kepsi domenos dan mekdonel... ala roti yg dibungkus digulung dilipat disumbat ayam salad segale tu... iklan dia pun ade klua kat tv...

plain tortilla

roti jenis ini juge ade dijual di pasaraye gergasi dgn name 'misi in english' ^_^

dgn adenye roti ini di kedai kami, insyaAllah frens sume tak payah la lagi beli mahal mahal kat kedai seperti yg disebut di atas tu... tehehe
digulung gulung disumbat ayam ^_^

beli aje mana mana pek yg diingini... nak cuba trial pack dulu pun ok sesangat... pastu masak kat umah ikut selera husband and anak anak... konfem diorang sebut sebut sedapnye masakan mak diorang tu sampai ke sekolah...
lipat pon boleh...

roti ni kurang calori sbb cara manufacturingnye yg sihat... makan sekeping insyaAllah kenyang.... so kalau dlm family tu ade 4 beranak boleh la beli yg mini pack pulak kan later... jangke hayat selama setahun jika disimpan dalam freezer pada suhu 0deg Fahrenheit aka -18deg  Celcius.. ^_^


So kawan kawan yg nak mendapatkan roti ni, stok segar dari kilang, boleh datang ke kedai kami nanti... skarang ni minishoppe kami belum beroperasi sepenuhnye lagi memandangkan saye masih lagi sibuk dgn kerja makan gaji... nk apply cuti pun tak sempat...

boleh juga dipotong potong digoreng goreng jadi macam kerepek kudap kudap ^_^

Atau kalau ade antare frens sume yg nak tempah utk jamuan atau dijual di gerai, kedai dan restoran, boleh call atau sms saya dan kite boleh meet up di sekitar Lembah Klang untuk pengambilan stok ok?

1 comment:

Anonymous said...

salam. mcmna sy nk bhubung dgn sis ye? tlg hbgi sy 0139982629. rubi. tq sis