Tuesday, 16 April 2013

Jom beli beg tangan yg murah tapi cun! ^___^

Salam to frens sume..

Lame tak update blog.. Lame sesgt sgt!! bizi dgn few occasions yg nanti akan saya share dgn frens sume k...

Apart from main business saya ieitu waFFLe sedap sebagai sajian di side dish di majlis2 anda ^__^, kali ni saya nak update few bags ie handbags dan beg sandang utk dijual..

Beg yg simple tapi masih cun dan yg penting dgn harga yg amat sangat murah... murah murah murah!!! hehe macam kat pasar malam plak ^___^

Jom cuci mata!! Kao ade yg interested, pm saya k! ^___^

pandangan hadapan beg tangan Kod 23 - SOLD OUT (update on 31.5.13)
Harga : RM20 excluding postage charge

pandangan belakang beg tangan Kod 23 - SOLD OUT (update on 31.5.13)

pandangan bahagian atas beg tangan Kod 23 - SOLD OUT (update on 31.5.13)
pandangan bahagian atas beg tangan Kod 22
pandangan belakang beg tangan Kod 22
pandangan hadapan beg tangan Kod 22
Harga : RM20 excluding postage charge
pandangan belakang beg tangan Kod 21
pandangan hadapan beg tangan Kod 21
Harga : RM20 excluding postage charge
pandangan bahagian atas beg tangan Kod 21

No comments: