Friday, 1 March 2013

Raikan Harga Promosi Stick Waffle di Ananaifa Enterprise

Alhamdulillah...

Thanks kepade yg bertanya tentang range harga tempahan Stick Waffle dan Stick Waffle Comel ni... Saya dah emelkan kat anda sume.. Dan terima kasih kepade Puan Ira sebab dah sudi meng 'oda' tempahan Stick Waffle untuk jamuan hari jadi anaknye nanti... Seronok seronok!! ^___^
Disebabkan saya masih lagi di tahap mempromosikan produk hasilan Ananaifa Enterprise, makanya, saya akan bagi promotion price kepade pelanggan.. masa terhad.. mungkin dalam masa 3 bulan pertama operasi ni.. mungkin dalam masa 6 bulan pertama operasi ni...
Jangan salah anggap tau kawan kawan... harga promosi ni bukanlah makna kata tak untung... takut ada yg kata 'manjang nk bagi harga promosi.. ye ye je promosi... mane ade org meniage nak rugi.. tu harga tu mesti ade untung gak tu.. promosi amende nye tu..'
Memang...hehehe tepat sekali! ^_____^

Mana ada orang yg berniaga nakkan kerugian kan.. Sume peniaga target untung dalam Akaun Untung Rugi perniagaan diorang.. Tapi makna kata Harga Promosi a.k.a. Promotion Price ni adelah keuntungan tidaklah mencecah margin yg besar kan....
Yang penting, produk dapat dipromosikan!
^_____^

So please find below the Promotion Price yg kami di Ananaifa Enterprise tawarkan untuk anda sume ^__^


Harga Stick Waffle inti sosej ayam / daging / crab stick
1 - 500 biji => 2.30 per pc
501 - 800 biji => 2.10 per pc
801 - 1000 bj => 1.90 per pc
lebih dari 1000 bj => 1.80 per pc


Harga Stick Waffle inti Cadbury Choco
1 - 500 biji => 2.60 per pc
501 - 800 biji => 2.40 per pc
801 - 1000 bj => 2.20 per pc
lebih dari 1000 bj => 2.10 per pc


Harga Stick Waffle inti Kandos Choco (atau coklat yg setara dengannya)
1 - 500 biji => 2.40 per pc
501 - 800 biji => 2.20 per pc
801 - 1000 bj => 2.00 per pc
lebih dari 1000 bj => 1.90 per pc


Harga Stick Waffle inti Pisang / Sos Epal
1 - 500 biji => 2.40 per pc
501 - 800 biji => 2.20 per pc
801 - 1000 bj => 2.00 per pc
lebih dari 1000 bj => 1.90 per pc

Kesemua harga yg ditawarkan adalah tanpa bahan pembungkusan. Harga bahan pembungkusan akan ditambah kemudian bergantung kepada pilihan pembungkusan.
Kami di Ananaifa akan menyediakan pembungkusan mengikut kehendak dan peruntukan pelanggan. Kami mempunyai beberapa pilihan pembungkusan dan turut menerima idea pembungkusan yg dimahukan pelanggan.
Kemahuan pelanggan adalah keutamaan Ananaifa Enterprise ^___^
Jika berminat mahupun terdapat sebarang pertanyaan, hubungi je Ananaifa 013 3209715 untuk maklumat lanjut! atau tinggalkan pesanan mahupun pertanyaan ke ananaifa(dot)enterprise(@) gmail(dot)com ^__^

Kami mengalu-alukan pertanyaan dan tempahan anda! ^__^
sila hubungi 0133209715 atau tinggalkan SMS jika talian tidak berangkat.

Kami akan menghubungi anda semula dalam kadar segera ^___^

No comments: