Saturday, 23 February 2013

Stick Waffle yg Shweet Like Chocolate ^__^

As Salam sume pembace blog yg dirahmati Allah ^__^

Ini projek Ananaifa yg ketige.. Stick Waffle berintikan 3 perisa iaitu :

  • Coklat Putih also known as White Choco ^__^
  • Pisang also known as Bananana (dan terbiase sebut bananana sebab anak anak dok ulang ulang ads kat tv tu) ^___^
  • dan last but not least Sos Epal also known as Apple Sauce ^__^


tapi kali ni Ananaifa nak fokus pada Stick Waffle berintikan White Choco dulu ye... nanti kite cite pasal Stick Waffle berintikan Banana dan Apple Sauce pulak okeyh?

Jom kita sama sama saksikannya ^____^

Stick Waffle berintikan White Choco yg baruUuuUuuUu je klua dari waffle maker nye.. nampak sedap tak? tehehe


Ini gambaran Stick Waffle berintikan White Choco ni dari arah hadapan ^__^ kawan kawan boleh guess kot betapa rangupnye Stick Waffle ni berdasarkan rupa tekstur Stick Waffle tu... kerak kerak di bahagian tepi Stick Waffle tu membuktikan segala galanya ewah ^___^


Tu diaaa... Stick Waffle berintikan White Choco yg telah disirami (macam hujan pulak *wink*) atau lebih tepat lagi ditambah-lelehkan dengan titisan sos coklat Gourmet yg pekat lagi memekat itu.. nyum nyum!!


Closed-up and personal ^__^  sedia dihidangkan dalam bekas kertas aka individual pack.. kalo nak cucuk lidi macam Stick Waffle Comel pun boleh... request je okeyh ^__^


Tatkala Gourmet Chocolate Sauce tu meleleh terkena White Choco tu... melekat rase dia kat lelangit ni.. tak caya cuba rasa ^__^


Aroma yg terhasil semasa Stick Waffle White Choco ini dipotong dan dimakan panas panas.. memang..... rasa nak makan dan nak makan dan nak makan lagi je...

Betul..... Tak tipu!

Nak rasa sample? Nak tengok sample secara live?

Hubungi je Ananaifa 013 3209715 untuk maklumat lanjut! atau tinggalkan pesanan mahupun pertanyaan ke ananaifa(dot)enterprise(@) gmail(dot)com  ^__^

Kami mengalu-alukan pertanyaan dan tempahan anda! ^__^

No comments: