Monday, 25 February 2013

Stick Waffle Comel dengan inti Pisang

As Salam semua pembaca blog yg dirahmati Allah ^___^

Hendaknya sume yg melayari blog waffle-comel-ananaifa ni sume tgh lapar lapar belaka la ye.. jadi semakin menggiurkanlah *wink* dilihatnye Stick Waffle ni.. dan semakin terliurlah kawan kawan nnt. hehe

Okeyh kali ni nak promote projek seterusnya daripada kami ni Ananaifa. Kali ni, macam yg saya janjikan pada post yang lepas, Stick Waffle berintikan Pisang aka Bananana menjadi pilihan untuk disaji-promosikan buat blogger sume ^___^

Ni rupa paras *wink* Stick Waffle Comel berintikan Pisang ni sebelum dilakukan proses belahan jiwa ^__^ Siap ditambah-lelehkan dengan titisan Gourmet Chocolate Sauce... nyum nyum!!


Setelah dibelah.... Boleh nampak kan tekstur nye yg rangup... ^__^


Kurang jelas? Maafkanlah pixel camera hamba yg serba kekurangan ni ye.. Ni saya bagi gambar yg lebih Closed-up khas untuk tatapan kawan kawan sume ^__^


Boleh imagine pisang di dalam bancuhan tepung Waffle yg bila dibakar menjadi rangup? Hmm... Keseronokan Berganda!! hehehe



Hmm kalau tak boleh imagine, apa kata cube try test? *wink*



Dari sisi lain sebiji Stick Waffle Comel berintikan Pisang yang obviously boleh dikenalpasti kerangupannye.. dengan titisan Gourmet Chocolate Sauce yg bertitis titis.... nyum nyum!!





Aroma yg terhasil semasa Stick Waffle berinti Pisang ini dipotong dan dimakan panas panas.. memang..... rasa nak makan dan nak makan dan nak makan lagi je...

Betul..... Tak tipu!

Nak rasa sample? Nak tengok sample secara live?

Hubungi je Ananaifa 013 3209715 untuk maklumat lanjut! atau tinggalkan pesanan mahupun pertanyaan ke ananaifa(dot)enterprise(@) gmail(dot)com  ^__^

Kami mengalu-alukan pertanyaan dan tempahan anda! ^__^

No comments: