Projek Permulaan - Stick Waffle Comel dengan inti Sosej Ayam

Ini adalah projek permulaan kami ^__^ Our baby Project..


Stick waffle comel berintikan sosej ayam yg direbus sempurna.. ditambah-lelehkan *wink* dengan titisan berterusan sos cili, mayonis dan sos seribu pulau ^__^ nyum nyum!!
aroma waffle yg wangi.. bercampur dengan aroma cili, mayonis dan thousand island sauce yg membuatkan perut anda boleh berdangdut tiba tiba! hehe
siap dengan lidi yg dicucuk pada waffle berinti sosej ini, memudahkan anda memegang waffle ini ibarat memegang lollipop! hehebelahan jiwa waffle... ^__^ sedapnya sosej ayam tu kan?sangat sesuai untuk dijadikan side dish dalam kenduri kahwin, majlis jamuan atau keraian anda.. 

sedap dimakan panas panas!! pihak Ananaifa menawarkan pakej istimewa jika anda ingin kami menyediakan side dish ini secara langsung di kenduri kahwin, majlis jamuan dan keraian anda yg meriah itu! ^__^

juga boleh disiap-sediakan dalam pembungkusan bersesuaian dan dijadikan doorgift untuk para tetamu di majlis jamuan dan keraian anda!

iye!!! sebagai doorgift pun boleh.... tak percaya ke?lain daripada yg lain kan.. 

kaedahnya, tetamu anda yg menerima doorgift istimewa lagi sedap ini hanya perlu memanaskan semula stick waffle comel ini dengan oven, microwave oven mahupun digolek-golekkan atas kuali tidak lekat sebelum dicurah sos cili, mayonis dan sos seribu pulau mahupun apa jua jenis sos pilihan mereka. menarik kan? 

hubungi kami untuk melihat sampel secara live! 

pihak Ananaifa sangat mengalu-alukan tempahan daripada anda semua! ^___^

yg berminat bolehlah menghubungi Ananaifa ditalian 013 3209715 untuk tempahan dan maklumat lanjut.

atau boleh juga tinggalkan pesanan mahupun pertanyaan ke ananaifa(dot)enterprise(@)gmail(dot)com untuk maklumat lanjut

thanks for viewing ^_____^ 

Comments